Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΦΤΑΙΝΕ Η ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ Η ΟΤΑΝ ΥΠΑΚΟΥΝ?

Από την στιγμή που τελείωσε το ματς με την Κούλα, ακούω διάφορους φίλους κ γνωστούς να λένε,μα έπρεπε να αντιδράσουν η παίχτες κ να μην δεχτούν το ανακάτεμα που έκανε ο Χαβινιο. 
Κ πραγματικά μου δημιουργήθηκαν διάφορα ερωτήματα. 

1) Όταν ο Γκαρσία είπε στον Χαβινιο πτι δεν έχω παίξει αριστερό χαφ ούτε στην Ισπανία όλοι τον κατηγόρησαν ότι αψηφεί τις υποδείξεις του Χαβινιο. 
2) Όταν ο ίδιος παίχτης εμμέσως πλην σαφώς ανέφερε ότι χρειάζονται κ κάποιες ανάσες γιατί είναι μεγάλοι, κ ότι πρέπει κάποια στιγμή να μπουν στο παιχνίδι κ τα νέα παιδιά, τον άκουσε κανένας από το προπονητικό τιμ? 
3) Όταν Μέτα το παιχνίδι τις Κυριακής ο Κοντρερας ανέφερε ότι δεν ξέραμε που παίζαμε κ σε πια θέσει ίδρωσε το αφτί κανενός? 
4) Όταν κατά την διάρκεια του αγώνα βλέπαμε όλοι μας τον Τσιριλο να τρέχει στον πάγκο κ να παρακαλά να αλλάξει το σύστημα γιατί είχαν χάσει την μπάλα τον άκουσε κανείς? 
5) Είναι δουλειά των παιχτών να αποφασίζουν ποιος κ που θα παίξει η του προπονητή? 
6) Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον προπονητή είναι δουλειά των παιχτών να πάρουν αυτοί την ευθύνη η της διοίκησης? 
Τελικά μήπως κ εμείς δεν ξέρουμε τη θέλουμε? Να αντιδρούν η όχι οι εκάστοτε παίχτες? Να σέβονται η όχι τις όποιες αποφάσεις του προπονητή η όχι? 
Κ επιτέλους κάποια στιγμή δεν πρέπει να μας πουν κ οι διοικούντες αν στηρίζουν η όχι τον προπονητή κ αν όχι ποιον σκοπεύουν να φέρουν ως αντικαταστάτη? 
Κ το τελευταίο ειδικά έχει μεγάλη σημασία γιατί όποιος έρθει πρέπει να έχει κ την αποδοχή του κόσμου ώστε να μην έχουμε τα σημερινά παρατράγουδα..
Άλλωστε να μην ξέχνα η διοίκησή ότι μέτοχος της ομάδας είναι ο ίδιος τις ο λαός. Έχει υποχρέωση να μας ενημερώσει για τις όποιες κινήσεις σε αυτόν τον τομέα..
Αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη η μόνη αξιόπιστη λύσει είναι αυτός που δεν θέλουν οι διοικούντες κ οι στενοί κ λοιποί συνεργάτες. 
Με άπλα λόγια ο Άγγελος. Φυσικά δεν λέω ότι πρέπει να συμφωνήσουν όλοι μαζί μου ο καθένας μας έχει δικαίωμα να εκφράσει την γνώμη του κ την αναμένω. Γιαυτό άλλωστε είμαστε εδώ για να λέμε όλοι ελευθέρα την άποψή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου