Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ!!!!





Το αποτέλεσμα στο «ΟΑΚΑ» απέναντι στην ΑΕΚ δεν ήταν το επιθυμητό και επανέφερε τον προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Ωστόσο, ενόψει και της αναμέτρησης με την Ένωση στην Τούμπα, όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ εκτός από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, στον «Δικέφαλο» του βορρά πραγματοποιείται ανασύνταξη.

Οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν και έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό που τονίζεται είναι πως τίποτα δεν χάθηκε. Και άπαντες ανασυντάσσονται έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ένωση στην Τούμπα. Όπου η νίκη θα επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Και αυτό το μήνυμα θα στείλει στους ποδοσφαιριστές του στη σημερινή προπόνηση ο Μάκης Χάβος, στον οποίο πάντως ασκείται έντονη κριτική μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο «ΟΑΚΑ». Και η ομιλία του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Και σε αυτό το πλαίσιο κινείται και Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που έχει αρχίσει από τη Δευτέρα μία σειρά επαφών με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί στην Τούμπα για την τελευταία προπόνηση και να μιλήσει σε παίκτες και προπονητή. Εκτός κι αν βρεθεί στη Super League, όπου πρέπει να εκπροσωπηθεί σήμερα η ΠΑΕ. 

πηγή sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου