Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ...

Για τον ΠΑΟΚ, πλέον, το κλειδί είναι να φύγει νικητής από τον Βόλο, την ερχόμενη Πέμπτη (12/5), απέναντι στον Ολυμπιακό. Αν το καταφέρει κι αυτό, τότε παίρνει πλεονέκτημα για τα καλά για την πρώτη θέση. Ειδικά αν τον βολέψει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Αθήνας, μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, δηλαδή μείνουν "κίτρινοι" και "πράσινοι" στην ισοπαλία, τότε οι ισορροπίες διαμορφώνονται υπέρ του "Δικέφαλου".

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον βάζελο βρήκε την πολυπόθητη πρώτη νίκη που έψαχνε στο ξεκίνημα των play off, πήρε τους βαθμούς που χρειάζονταν για να καλύψει την διαφορά που τον χώριζε από τους "πράσινους", έβαλε δύσκολα στον αντίπαλό του και απέκτησε ρυθμό, μετά την πολυήμερη διακοπή έπειτα από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στο χέρι του είναι όλα αυτά τα πλεονεκτήματα να τα κάνει όπλα του και να πάρει και την πρώτη εκτός έδρας νίκη, στο Βόλο.

Στον Βόλο το παιχνίδι σαφώς και δεν θα είναι εύκολο για τον Δικέφαλο. Ο Ολυμπιακός, αν και νωρίς ακόμη, ουσιαστικά θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για κάποια σημαντική διάκριση στη διαδικασία των play off, γιατί σε περίπτωση ήττας του ουσιαστικά αποχαιρετά τις πρώτες θέσεις. Επομένως, η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί το ίδιο καλή αλλά και καλύτερη αν γίνεται, προκειμένου να αποκτήσει αξία η νίκη κόντρα στον βάζελο. Χαμηλά η μπάλα αγωνιστικά και όλα θα φανούν στο γήπεδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου