Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΚΑΚΟΣ Η ΚΑΚΙΣΤΟΣ???

Είδαμε όλοι το πως έχασε ο ΠΑΟΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα παθητικό το παιχνίδι της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λεπτου, αλλά και διαιτητής με βοηθό προκάλεσαν με τα καμώματά τους...

Φωνάζαμε τις τελευταίες μέρες για την ανικανότητα του Κάκου που είναι λίγος σαν διαιτητής και το απέδειξε και σήμερα. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να σφυρίζει παιχνίδια που κρίνουν πολλά. Δεν έχει το απαιτούμενο ειδικό βάρος!
Είδαμε όλοι το πόσο εύκολα ενέδωσε στις φωνές του Σισέ και του Λέτο καταλογίζοντας πέναλτι στη φάση που ο Τσιρίλο απομάκρυνε την μπάλα με το ...γόνατο. Δεν είχε προσωπική άποψη -λόγω της θέσης του- αλλά το σφύριξε, δείχνοντας αν μη τι άλλο εμπάθεια για τον ΠΑΟΚ.
Το ότι το έσωσε ο επόπτης εμένα δε με λέει απολύτως τίποτε. Κρατάω στη μνήμη μου τη στιγμή που έδειξε την άσπρη βούλα. Τι θα γινόταν αν τελικά δεν δεχόταν την άποψη του επόπτη; Όλοι θα μιλούσαμε για φαλτσοσφύριγμα από ένα πραγματικά φάλτσο διαιτητή. Ας λυπηθεί επιτέλους κάποιος το ελληνικό ποδόσφαιρο και ας μας απαλλάξει από την παρουσία του. Δεν το 'χει ο άνθρωπος!
Και έρχομαι στον άλλο βοηθό, τον Τάτση που έλεγχε την περιοχή μας στην επανάληψη. Ο Ζιλμπέρτο είναι καθαρά σε θέση οφ σάιτ αλλά το σημαιάκι έμεινε κάτω. Δεν το είδε; Έχει καταλάβει πως αυτή του η απόφαση ενδεχόμενα να παίξει σημαντικό ρόλο στα φετινά play off; Θα μου πείτε, δεν είναι δυνατόν να ζητάς κάτι από ένα παιχνίδι που ήσουν τόσο κακός!
Θα διαφωνήσω με αυτήν την άποψη. Το ποδόσφαιρο έχει αυτήν την άγρια ομορφιά, μια ομάδα δηλαδή, να παίρνει κάτι από παιχνίδια στα οποία δεν είναι καλή. Και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να της το στερήσει αυτό.
Άραγε ακούγοντας τις εντονότατες διαμαρτυρίες του Ζαγοράκη, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, θα έχει τα @@ να παραδεχτεί το λάθος του; Ή θα σιωπήσει εμμένοντας σε αυτό που υπέδειξε και ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι;

πηγή paokmania.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου