Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΙΣΩΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.

Το λάθος του Γκαρσία ίσως του στοιχίσει περισσότερο από την αναμενόμενη τιμωρία..Σίγουρα η φάση δεν δικαιολογεί κόκκινη κάρτα, σίγουρα η παίχτες τις Κούλας έκαναν πολύ χειρότερα κ δεν δόθηκε Κάρτα.
Όμως ο Πάμπλο το ξέρει ότι σε μας δεν ισχύει ότι στους άλλους κ πολύ περισσότερο σε αυτόν.
Έπρεπε να κρατήσει την ψυχραιμία του γιατί δεν είναι μόνο η κάρτα που έφαγε κ θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια τον play off. 
Έγινε κ πάλι στόχος όλων τον αντίπαλων κ διαιτητών θα γίνει η εύκολη λεία όλων. Θα του χρεώνουν κάρτες που δεν θα υφίστανται κ θα είναι η αχίλλειος φτέρνα του ΠΑΟΚ . 
Αλώστε το ξέρουμε κ το ξέρει κ ο ίδιος τι συνέβη μετά το χτύπημα στον Ντιογκο. Κ θα έχουμε δυο θύματα ένα τον ίδιον που δεν θα τον αντιμετωπίζουν όπως του αρμόζει, αλώστε πότε δεν συνέβη αυτό. Άλλα κ την ομάδα που θα μένει συχνά πυκνά με 10 παίχτες από το πουθενά. 
Αν κ τώρα που το σκέφτομαι η ομάδα ίσως να πληρώσει κάτι ακόμη πολύ πιο μεγάλο, γιατί φοβάμαι ότι αν επαληθευτεί θα υπάρξει αγανάκτηση του κόσμου, αρα κ επεισόδια που θα μας στοιχίσουν πολύ πιο ακριβά. 
Δυστυχώς όσο κ αν αυτή την ώρα όλοι μας στηρίζουμε τον Γκαρσία που για ακόμη μια φόρα δεν άντεξε την αδικία που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο κ η ομάδα, τελικά φοβάμαι ότι αυτή η κάρτα θα μας κοστίσει πολύ περισσότερο στην επόμενή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου