Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΝΕΥΡΑ...ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1!!!

Νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα με 2-1. Ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά αυτό που ήθελε παίζοντας έξυπνα και ορθολογικά φτάνοντας έτσι τους 9 βαθμούς περνώντας και πάλι στην κορυφή των play off.

Ο ΠΑΟΚ στο α' μέρος έπαιξε μετά από πολύ καιρό με πάθος και δύναμη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από τραγικό λάθος του Χαλκιά σε σουτ του Σκόκο από τα 40 μέτρα!!! Μετά την αρχική παγωμάρα κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή με γκολ φάουλ του οξύθυμου σήμερα Γκαρσία και εύστοχο πέναλτι του Βιτόλο.
Στο β' μέρος ο Δικέφαλος είχε το μυαλό του περισσότερο στην άμυνα, έπαιξε έξυπνα και κατάφερε τελικά να πάρει την νίκη η οποία του δίνει ψυχολογικό αβαντάζ εν όψη του δύσκολου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.
Στα αξιοσημείωτα οι δύο κόκκινες κάρτες, μία στην ΑΕΚ(Μάκος) και μία στον Γκαρσία ο οποίος σήμερα δυστυχώς έδειξε και πάλι το κακό του πρόσωπο, στερώντας από την ομάδα του την παρουσία του στην συνέχεια και όχι μόνο, των play off.
Αρνητικό επίσης τα άδεια καθίσματα στην Τούμπα, κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει...
Και τώρα ο βάζελος την Κυριακή, σε έναν αγώνα όπου το μυαλό των παικτών θα είναι ίσως περισσότερο στο αποτέλεσμα του Βόλου.
Επιτέλους νίκη κόντρα στον κακό μας φέτος δαίμονα και αισιοδοξία για κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στο CL.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου