Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΑΜΥΝΑ, ΑΜΥΝΑ, ΑΜΥΝΑ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ???

Αν επί 70 λεπτά δεν έχεις περάσει το κέντρο του γηπέδου κ δεν έχεις κάνει ούτε ένα σουτ είναι λογικό κ αναμενόμενο κάποια στιγμή να δεχτείς το goal. Δεν μπορώ να δεχτώ σε καμία περίπτωση ότι χάσαμε από αυτή την ομάδα, δεν μπορώ να δεχτώ ότι είχαμε την πρώτη θέση στο χέρι μας κ την πετάξαμε έτσι, γιατί.

Γιατί δεν έκαναν κάτι να δείξουν ότι θέλουν την πρώτη θέση? Γιατί δεν έκαναν μια προσπάθεια να μας πείσουν ότι θέλουν το ματς? Γιατί επιμένει να κρατά τον Αριας στον πάγκο κ να βάζει τον Τσουκαλα σε αυτήν την θέση που δεν είναι η δική του? Γιατί ο Βιερινια δεν υπήρχε στο παιχνίδι? μήπως δεν είναι πλέον δικός μας? Γιατί είχε τον Κουτσα εκτός αποστολής που θα μπορούσε να είναι μια λύση εφόσον ο Βιερινια ήταν χώμα? 
Γιατί κάνεις τους κ το τονίζω κανείς τους δεν μας έπεισε ότι πάλεψαν κ έχασαν? Είναι αμέτρητα τα γιατί κ με βάζουν σε σκέψεις. 
Με το να κλείνεσαι πίσω συνεχώς χωρίς να βγεις πότε μπροστά δεν παίρνεις παιχνίδι, μόνο με άμυνα δεν πας πουθενά, με άμυνα κ μόνο άμυνα στην καλλίτερη περίπτωση να πάρεις το χι. 
Μα εμείς δεν θέλουμε αυτό αλλά την νίκη, δεν περιμένουμε να βλέπουμε έναν ΠΑΟΚ που κάθετε πίσω κ περιμένει πότε να λήξει το παιχνίδι. Δεν θέλουμε να βλέπουμε άμυνα άμυνα άμυνα κ μετά να λέμε γιατί χάσαμε? Απλά γιατί δεν παίξαμε.

2 σχόλια:

  1. KALIMERA APO MENA . AMINA PEZAME POLI KALA !!! KE IXAME KE EFKRIES ME POLI KALES SENTRES ...... ALA TO GOAL POU MPIKE ITAN MIREO . DIO APEKROPOUSIS EKANE TO PALIKARI MAS O XALKIAS ...TI ALO NA KANI ?? XTAPODI NA GINI ???? AFOU I GAMIOLA I MPALA DEN KSEKOLAGE APO TIN MIKRI PERIOXI .... GAMO TIN ATIXIA MOUUUUUUUUUUUU . TORA NA PAROUME TO EPIMENO KE LIGI TIXI .
    PAME DINATA ADERFIA !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή