Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΒΙΕΡΙΝΙΑ...

Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», η Ουντινέζε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τους Ιταλούς να είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήρθε να προστεθεί σε αυτά, που έχουν εμφανιστεί στην Πορτογαλία, περί ενδιαφέροντος της Ζενίτ, αλλά πρόταση στον ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει.
Το ρεπορτάζ αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα «Calciomercato.it», το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Βιεϊρίνια αρέσει στην Ουντινέζε. Η Ουντινέζε κοιτάει πάντα για καινούργια ταλέντα. Ο επόμενος που αναμένεται να φορέσει τη φανέλα με τα ασπρόμαυρα, μπορεί να είναι ο Αντρε Βιεϊρίνια. Ο 25χρονος Πορτογάλος βρίσκεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο τον δεσμεύει συμβόλαιο μέχρι το 2012».
Βέβαια, όπως έχει αποδειχτεί οι Ιταλοί δεν είναι και τόσο φερέγγυοι σε αυτά που γράφουν, ειδικά στο μεταγραφικό κομμάτι και στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια λήγει το 2012, ενώ λήγει το 2013...ενώ υπενθυμίζουμε πως ο Βιεϊρίνια έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με ρήτρα αποδέσμευσης τα 15 εκατομμύρια ευρώ....Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου