Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΑ ΜΜΕ...


Άρχισαν πάλι τα διάφορα ΜΜΕ να προετοιμάζουν το έδαφος μιας επικείμενης αποχώρησης του Ζαγοράκη, η οποία πολύ πιθανόν να συνοδευτεί με την πώληση κάποιου πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή μας...Πιο συγκεκριμένα διάβασα σε αθλητικό site με θέματα για τον ΠΑΟΚ...

"Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι με το ένα βήμα εκτός ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται ουσιαστικά να επικυρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και ο Θανάσης Κατσαρής θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη του."

Ερώτηση: Ξέρετε κάτι επίσημο που δεν έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ? Πώς είναι δυνατόν την μία τα ΜΜΕ να μιλάνε για ανασύνταξη ΠΑΟΚ και παραμονή Ζαγοράκη ενώ σχεδόν τελεσίδικα μιλάτε για αποχώρηση το καλοκαίρι?

"Αρχικά, υπάρχει το θέμα της αδειοδότησης και εδώ υπάρχει μία παράμετρος πολύ σημαντική. Για να εξασφαλιστεί σε μεγάλο βαθμό το κομμάτι των πληρωμών προς τους παίκτες, θα πρέπει να έρθουν αρκετά έσοδα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.Θα πρέπει όλοι να είναι πληρωμένοι, μέχρι και τις 31 Δεκέμβρη του 2010, κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως τα προσδοκώμενα έσοδα που υπάρχουν φτάνουν οριακά για κάτι τέτοιο."

Ερώτηση: Για να υπογράψουν οι παίκτες θα πρέπει να πληρωθούν...Τελικά είναι η όχι πληρωμένοι? Από την μία λέτε πως τους χρωστάνε μόνο 2-3 μήνες, και από την άλλη το ρεπορτάζ σας μιλάει για παίκτες που κάνουν αποχή γιατί είναι απλήρωτοι εδώ και 7 μήνες...Τι ισχύει τελικά από τα δύο? Τα εξασφαλισμένα έσοδα και budget έγιναν τελικά οριακά προσδοκώμενα έσοδα?

"Είναι πολύ σημαντική η είσοδος της ομάδας στα πλέι οφς, η οποία θα φέρει κάποια έσοδα, αν όχι τα περυσινά που έφτασαν το 1,2 εκατ. ευρώ, τουλάχιστον ένα σεβαστό ποσό που θα δώσει ανάσα."

Ερώτηση: Είστε σίγουροι ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει έσοδα από τα play off, μετά τα όσα έγιναν στο κύπελλο? Ο ΠΑΟΚ σαν 2 φορές υπότροπος κινδυνεύει με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 250 χιλιάδες πρόστιμο σύμφωνα με τον νόμο...Με δεδομένο ότι έχουμε μόλις 2 εντός μέχρι την λήξη, πότε θα είναι τα άλλα δύο?Επιπλέον,πώς είστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα πάρει εισιτήρια μετά τα επεισόδια?
"Ο πρόεδρος αισθάνεται υποχρεωμένος ηθικά αλλά και από το νόμο, να καλύψει το άνοιγμα των περίπου τριών εκατ. ευρώ που υπάρχει, έτσι ώστε ο επόμενος να παραλάβει καθαρή την ΠΑΕ. Το πώς θα συμβεί αυτό είναι εύκολο να προβλεφθεί. Ή ο επόμενος θα είναι σε θέση να καλύψει αυτό το άνοιγμα ή θα γίνει πώληση ποδοσφαιριστή."

Ερώτηση: Για ποιόν επόμενο μιλάτε?Για τους Άραβες?Αυτό το αστείο πάλιωσε...Με πιο σκεπτικό μια διοίκηση πρωτοδικείου, προκειμένου να καλύψει ένα άνοιγμα, μπορεί να προβεί σε πώληση παίκτη όταν με τα λεγόμενα σας δεν θα είναι διοίκηση το καλοκαίρι?Θεωρώ πως καμία διοίκηση η οποία είναι προς παραίτηση δεν έχει δικαίωμα να διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, τα οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η επόμενη διοίκηση για το αγωνιστικό τμήμα...

Τελικά δεν κατάλαβα...Την μία έτσι, την άλλη αλλιώς...Το μόνο σίγουρο είναι πως σιγά, σιγά, κάποιοι μας προετοιμάζουν μια εντυπωσιακή έξοδο, η οποία θα συνοδεύεται απο μια περήφανη πώληση...Μακάρι να διαβάζω και να καταλαβαίνω λάθος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου