Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ο "ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ", "ΕΧΘΡΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΟΚ...

Και ξαφνικά ασθενή μου, όλοι οι «ανυποψίαστοι» και σεμνότυφοι φίλαθλοι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έπεσαν από τα σύννεφα γιατί ένας Μπέος ή κάθε Μπέος, τρομοκρατεί λεκτικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο βίας, διαιτητές, θεσμούς και παράγοντες!

Με συγχωρείτε κορίτσια, αλλά εγώ δεν θα συμμετάσχω στις στημένες  δήθεν αποκαλύψεις σας, πολύ απλά γιατί δεν είναι αποκαλύψεις! Λίγο πολύ, έτσι λειτουργεί η σχέση παράγοντα- διαιτητή σε όλες τις χώρες, καλώς η κακώς. Δεν γίνεται να προσποιηθούμε όλοι ότι ξαφνικά ανακαλύψαμε την Αμερική!

Το ποδόσφαιρο Ασθενή μου είναι ένα επικερδές επάγγελμα με τζίρο πολλών εκατομμυρίων ευρώ! Όπως και σε πολλές άλλες κοινωνικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, ισχύει η ρήση «το μεγάλο ψάρι θα φάει το μικρό» έτσι και στο ποδόσφαιρο!
Μακάρι αυτό να άλλαζε, αλλά οι κοινωνικές δομές στις οποίες είναι χτισμένος ο σύγχρονος κόσμος μας, περιλαμβάνουν μέσα τους λαμογιά και απληστία, συστατικά τα οποία είναι το αλατοπίπερο της όποιας διαπλοκής!

Την θέση «ψάρι» μπορείτε ελεύθερα να την αντικαταστήσετε με τον Παράγοντα της αρεσκείας σας!

Οπότε ας σταματήσει η υποκρισία των εμπλεκομένων με αυτό το γεγονός, και πολύ απλά βγάλτε τον σκασμό, όλοι εσείς οι δήθεν ενδιαφερόμενοι εξυγιαντές, καθώς το να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από μεγάλα ψάρια είναι λίγο απίθανο!

Και έχεις και τον Μπιτσαξή, αυτόν τον ατάλαντο Πρασινοφρουρό, να σου λέει πως η super league είναι ανίκανη να διοργανώσει το πρωτάθλημα! Λες και αυτός μαζί με την παλιοπαρέα του, είναι κατάλληλοι  για να κυβερνήσουν!

Βεβαίως δεν λέω ότι έχει άδικο ο πρώην δικηγορίσκος, για τα της super league, αλλά δεν μπορείς να μιλάς για σκατά που βρωμάνε, όταν τα δικά σου βρωμάνε περισσότερο!

Το θέαμα, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι αρκετά διασκεδαστικό, όμως, ασθενή μου! Δεν είναι λίγο πράγμα να βλέπεις ολόκληρο Μαρινάκη να spamma-ρει  με εξώδικα mail όλα τα αθλητικά site και blog και να προειδοποιεί ώστε να μην αναφέρεται το όνομα του πουθενά σε αυτές τις περιβόητες αποκαλύψεις!

Και εκεί που περιμένεις τα μεγάλα site, να απαντήσουν με Post τουλάχιστον εκκωφαντικά κατά αυτού του γελοίου εξώδικου, βλέπεις κολοσσούς τεράστιας επισκεψιμότητας να σκύβουν το κεφάλι στον νέο Αυτοκράτορα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να περιμένουν υποτακτικά, καμία είδηση από την αυλή του!

Μην σε παραξενεύει όμως αυτό το γεγονός ασθενή μου! Υπάρχει εξήγηση γιατί αυτό συμβαίνει!
Δυστυχώς ο ελληνικός κυβερνοχώρος κατακλύστηκε από sites τα οποία έχουν δημοσιογράφους παλαιάς(και νέας!) κοπής για να κουμαντάρουν και να σερβίρουν την ειδησεογραφία με τον γνωστό ελληνικό πατροπαράδοτο τρόπο!

Άρα, όταν λες ότι αυτή η εφημερίδα είναι διαπλεκόμενη με εργολαβίες, και λοιπά επιχειρηματικά συμφέροντα, γιατί να αποτελεί εξαίρεση το (ή τα) site του αντίστοιχου ιδιοκτήτη!

Άντε μετά να γράψεις για το ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! Θα γράψω για το ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΡΗΣ καλύτερα, που είναι άλλωστε και το πραγματικό ντέρμπυ, για την παραμονή, αυτής της αγωνιστικής!

Αυτό θα γίνει μετά το ματς όμως, πρέπει πρώτα να συγκεντρωθούν περισσότερες καφρίλες για το διήμερο!

Μεταφορές ο ‘Αχχιλέας’!!

Μετα τιμής
Ο Ζοχαδιασμένος 
Θεράπων Ιατρός


πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου