Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Η ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΓΚΑΣ"

Αξίζει, πιστεύουμε, να αναφερθούμε σε κάποια γεγονότα τα οποία χρίζουν σχολιασμού και σίγουρα γεννούν ερωτήματα, και στα οποία με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δύσκολα θα πάρουμε απάντηση, αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε.

Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον το έργο, «Παράγκα η Επιστροφή». Μία παράσταση με διαφορετικούς … παράγοντες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με τα ίδια όμως «μαγαζιά».
 
Οι τωρινοί Μπέος, Μαρινάκης, Πατέρας, Δαλούκας, Πιλάβιος προστέθηκαν στους έμπειρους Γ. Βαρδινογιάννη, Θ. Μητρόπουλο, Κόκκαλη, Γκαγκάτση με κοινό παρανομαστή το συρτάρι, στο οποίο κλειδώθηκαν και θα κλειδωθούν οι υποθέσεις, με τον κωδικό «ΠΑΡΑΓΚΑ».
 
Και όμως από την εν λόγω υπόθεση υπάρχουν οφέλη τα οποία μπορούν να αποκομισθούν (Οξύμωρο δεν ακούγεται;) αρκεί ωστόσο, να υπάρξει ορθός χειρισμός των ενεργειών.
 
Σε μία χρονιά όπου ο ΠΑΟΚ πολεμήθηκε από τα κέντρα των αποφάσεων, με σκληρές τιμωρίες και με άσχημες διαιτησίες, οι διοικούντες του συλλόγου με μπροστάρη τον Θόδωρο Ζαγοράκη φάνηκε να σκύβουν το κεφάλι, μπρος τους ευτραφείς, ογκώδεις, μυρωδιάδες του ποδοσφαίρου, επαγγελματίες παράγοντες.
 
Η μέχρι στιγμής, αδικαιολόγητη σιωπή μπροστά σε αυτόν τον ορυμαγδό εξελίξεων, των Μαρινάκη και Πατέρα γεννά ερωτήματα αναφορικά με το είδος της σχέση τους, με το έργο που παίζεται από την Παρασκευή το πρωί, στις οθόνες των Δικαστηρίων της Ευελπίδων.

Η αδυναμία, του Ζαγοράκη να επιβληθεί στα κέντρα των αποφάσεων, αυτομάτως μετατρέπεται σε «προτέρημα», καθώς βγαίνει καθαρός και χωρίς καμία ανάμιξη με τους σκοτεινούς, παρασκηνιακούς δρόμους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει τους κόπους τριών χρόνων, καλώς ή κακώς το δεχόμαστε, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να πιέσει καταστάσεις, οφείλει να κάνει το ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου η ομάδα του να μη πάει ΚΑΙ αυτή τη φορά, σε μία ακόμη αναμέτρηση-τελικό, σαν πρόβατο στη σφαγή (Βλ. Σπάθα).
 
Ο ΠΑΟΚ έχει τη χρυσή ευκαιρία να εκμεταλλευτεί μια φορά και αυτός, την αναδυόμενη μπόχα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, να τους πολεμήσει με τα δικά τους όπλα, με τα όπλα που εκείνοι επινόησαν, με τα όπλα που εκείνοι χρησιμοποίησαν, για να πετύχουν τους στόχους τους.
 
Για να γίνει όμως αυτό, ο Ζαγοράκης πρέπει να βγει μπροστά, πρέπει να μιλήσει, πρέπει να προειδοποιήσει και γιατί όχι, ακόμη και ν΄ απειλήσει και με αποχώρηση της ομάδας μέχρι να ξεριζωθεί αυτό το σαθρό οικοδόμημα, που κάποιοι θέλουν να το ονομάζουν «Ελληνικό πρωτάθλημα».
 
Ο ΠΑΟΚ έχει χρόνο να προετοιμάσει τις κινήσεις του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς μέχρι να μπει στο συρτάρι η υπόθεση «κασέτα-gate», θα περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
 
Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση και με βάσει τα όσα μας έχει δείξει ο πρόεδρος του συλλόγου, ο χρόνος είναι σημαντικός όταν σου προσφέρεται, αλλά περιττός όταν δεν ξέρεις πώς να τον δια χειριστείς και τις τακτικές που πρέπει να ακολουθήσεις


πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου