Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΚΑΜΙΝΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΕΚ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ!!!

Ακόμη ένα sold out θα καταγράψει ο ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ, καθώς έχουν μείνει μόλις 1500 εναπομείναντα εισιτήρια που αναμένονται να εξαντληθούν μια μέρα πριν το παιχνίδι.


Παρόλο λοιπόν που προς έκπληξη αρκετών δεν υπήρξε sold out στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου με την Ένωση.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού ζέστανε ξανά τον κόσμο του Δικεφάλου, και η προοπτική κατάκτησης ενός τροπαίου, καθιστά την παρουσία τους στο γήπεδο επιβεβλημένη, κάνοντας για ακόμη μια φορά την Τούμπα, απροσπέλαστο κάστρο!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε 9.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τετάρτης και από αυτά έχουν μείνει σχεδόν 1.500 που δεν έχουν διανεμηθεί ακόμα.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης ανέφερε ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια στην θύρα τέσσερα, ενώ έχουν απομείνει μόνο ελάχιστα στην 7 και την 8. Τα υπόλοιπα εισιτήρια είναι στις κεντρικές θύρες και αναμένονται να εξαντληθούν την Τρίτη, όπου τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου