Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΝΔΕΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑ 4

Σενάρια διαδοχής του Θ. Ζαγοράκη από το Ζ. Βρύζα, ήρθαν πάλι στο προσκήνιο, μετά τα γεγονότα της Τετάρτης. Είναι τα ίδια,  γνωστά και υπαρκτά σενάρια, σενάρια που έχουν βάση.Σενάρια, τα οποία πυκνώνουν τις τελευταίες μέρες, με αφορμή τις διαρροές ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα φύγει το καλοκαίρι.

Αφορμή για το σημερινό κείμενο, παίρνουμε από τη δημοσιοποίηση στην εφημερίδα «Goal News» ενός τέτοιου σεναρίου. Στο κείμενο αναφέρεται:

Εδώ και καιρό υπάρχουν σενάρια για πιθανό ενδεχόμενο εμπλοκής και πάλι του Ζήση Βρύζα στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Τα σενάρια αυτά θέλουν τον Βρύζα να είναι ο... επόμενος πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Δημιουργήθηκε ωστόσο ένα κλίμα, σύμφωνα με το οποίο ο Βρύζας προσπαθεί με διάφορους τρόπους να βλάψει και να διαβάλει τον Ζαγοράκη κι αυτή ακριβώς η φημολογία είναι που ενόχλησε αφάνταστα τον Βρύζα.

«Μα είναι ποτέ δυνατόν να θέλω να κάνω εγώ κάτι κακό στον Θόδωρο;» εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του περιβάλλον ο Βρύζας, όταν έφτασαν στα αυτιά του και πριν από καιρό όλες αυτές οι φήμες. Είναι αλήθεια πάντως ότι το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και πάλι με τον ΠΑΟΚ δεν το έχει βγάλει εντελώς από το μυαλό του.

Το θεωρεί όμως εξαιρετικά δύσκολο και μόνο υπό προϋποθέσεις και από ευθεία οδό, όχι δια της τεθλασμένης και με χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως θέλουν να του χρεώσουν. 

Η αλήθεια είναι πως ο Βρύζας θέλει να γυρίσει στην προεδρία, και να επιστρέψει καβάλα στ΄ άλογο στον ΠΑΟΚ, γιατί δε συγχωρεί τον τρόπο με τον οποίο ο Ζαγοράκης επέστρεψε στην ομάδα, μετά την αρχική παραίτησή του.

Ο Βρύζας μαζί με το Σαχπαζίδη θέλουν να πάρουν τον ΠΑΟΚ. Επιθυμούσαν να πάρουν τον ΠΑΟΚ από πέρυσι, με δάνειο από Βελγική τράπεζα και με εμπλοκή του Κονσεϊσάο και του φίλου τού Πορτογάλου, προέδρου της Μπριζ, αλλά τότε, μαζί με το Ζαγοράκη. Αυτό το σενάριο δεν περπάτησε, γιατί δεν ήθελε ο Ζαγοράκης. Και τώρα, επανέρχονται...
Ο λαός μας λέει...Όπου υπάρχει καπνός...υπάρχει και φωτιά...Άλλωστε είναι τυχαίες οι φήμες ότι αρκετοί σύνδεσμοι προτιμούν για πρόεδρο του ΠΑΟΚ τον Βρύζα? Νομίζετε πως οι αναφορές της Θύρας 4 στην ανακοίνωση που εξέδωσαν δεν δίνουν άμεσα απαντήσεις για το αν ισχύουν η όχι αυτές οι φήμες?

"Είναι φανερό ότι κάποια άτομα που στο παρελθόν συνεργάστηκαν μαζί του, εδώ και λίγο καιρό του πριονίζουν την καρέκλα συστηματικά. "
"Έγκλημα θα είναι και το να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ ή το πολυπόθητο μέσο που θα εξαγνίσει τις χριστιανικές αμαρτίες από τη Μονή Βατοπεδίου."....
"Αυτά τελειώσανε μία και καλή με το που ξεκουμπίστηκε ο Γούμενος και δεν σκοπεύουμε να το επιτρέψουμε ΠΟΤΕ ξανά. Όσοι το κατάλαβαν καλώς. Οι υπόλοιποι που έχουν τέτοιες βλέψεις θα το καταλάβουν σύντομα".
Δήλωσε στην ανακοίνωση της η Θύρα 4... Ποιόν φωτογραφίζουν εμμέσως πλην σαφώς?

Όπως και να χει η ομάδα μας έχει μπει σε δύσκολα μονοπάτια τα οποία κανένας δεν ξέρει που μπορεί να μας οδηγήσουν...
Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι πως το σήριαλ της διαδοχής του προεδρικού θώκου μόλις ξεκίνησε και κανείς μας δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος...

πηγή sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου