Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

H KAΜΠΑΝΑ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΒΟΜΒΑ ΜΠΟΛΟΝΙ...


Το οτι δεν είμαστε καλά στον οικονομικό τομέα ειναι κοινό μυστικό απο περσι, πολλές φορές είχαμε αναφερθει στον τομεα αυτο κ είχαμε κατηγορηθεί οτι το παίζουμε οικονομολόγοι, μα τα νούμερα δεν έβγαιναν οπως δεν βγαίνουν κ τώρα ασχετα αν δεν είμαστε οικονομολόγοι.
Το θεμα εχει απασχολήσει πολλες φορές την ΠΑΕ τον τύπο αλλα κ τον κοσμο τις ομαδας, μα κανεις δεν περίμενε το τι κρυβόταν κ ετοιμαζόταν από την δήλωση του Μπολονι πριν τον αγώνα με την Ρουμπιν..[Να μειωθεί το μπατζετ κ να προωθηθούν νεα παιδια]...

Σε αυτό συμφωνούμε ολοι χωρείς αμφιβολία, ολοι πλην όσων πλήττονται και κ οσον τους στηρίζουν, δηλαδή κάποιους πρωτοκλασάτους [άλλοτε] αλλά χωρίς περαιτέρω μέλλον πλέον παίχτες δεν χρειάζεται να αναφέρω όλα τα ονοματα για τους αποκαλούμενους κ ως συνδικαλιστές τον αποδυτηρίων..
Κ περίμεναν την κατάλληλη για αυτους στιγμή ώστε να επαναφέρουν το θεμα, με την βοηθεια τον ανημέρωτων κ την δήθεν τυχαία ερώτηση για τα εσοδα απο την Ουεφα..
Τι μας λέει ο Ιβιτς λοιπόν? Μακριά τα χέρια απο τις τσεπες μας, ξεχνα οτι δεν ειναι πλέον ο Ιβιτς που ηταν πριν δυο χρονια, οτι πλεον με το ζόρι κινητέ στο γήπεδο, φυσικά πρόσφερε κ ανταμείφθηκε για την προσφορά του αλλα πλέον δεν ειναι ο παίχτης που δικαιολογεί το ποσο που παίρνει κ οφείλει να σεβαστεί κ αυτος την ομαδα κ τον κοσμο που τον σεβάστηκε, επίσης ξεχνα οτι αυτός κ η ομαδα που απαρτίζουν τους συνδικαλιστές μας στέρησαν ίσος ενα σίγουρο κύπελλο πριν δυο χρόνια με τον ΠΑΣ.
Πρέπει να καταλάβουν πλέον οτι μπροστα στο συμφέρων τις ομαδας κανενα αλλο συμφέρων δεν εχει σημασία για εμας.. 
Η βόμβα,Μπολονι είχε αλλο νόημα ακόμη πιο ξεκάθαρο έστειλε ενα τελεσίγραφο σε ΠΑΕ ώστε να αποφασίσει επιτέλους να ξεκαθαρίσει πιο είναι το πλανο κ η δυνατότητες για το αύριο τις ομαδας αλλα κ ταυτόχρονα κόλλησε στον τοιχο τους ανημέρωτες καθώς ολο αυτο το διαστημα δεχοταν πιεσεις να αποχωρήσει ώστε να ανοίξει ο δρομος για τον δικό τους εκλεκτο [Δώνη].. μα με την άμεση αντίδραση του κοσμου τους έδωσε να καταλαβουν οτι εκτος απο καλος προπονητής ειναι κ πολύ καλος αντιπαλος κ δεν θα τον φάνε τοσο ευκολα..
Κ μεσα σε ολα αυτα ερχόμαστε ξανά στο οικονομικο κ στην αδρανια τις ΠΑΕ.. δεν ξέρω ακόμη πόσοι θα αποχωρήσουν κ ποσοι θα πουληθούν αλα το σίγουρο ειναι οτι τα οσα λέγαμε από περσι ισχύουν κ επιδεινώνονται, η σεζον θα ειναι μακρα δύσκολη κ φυσικά γεμάτη με δυσκολες αποφάσεις που ενδεχομένως να εχουν κ αντιδράσεις απο τον κοσμο αντιδράσεις που ίσος να τις απόφευγαν αν απο τοτε που φωνάξαμε μας ακουγαν κ έπαιρναν μετρα...δυστυχώς ακομη κ εδω αυτο που μέτρησε ηταν το κοστος οχι σε οικονομικό η σε δυναμικότητα τις ομάδας αλα σε οπαδικο κοστος φοβήθηκαν μην θυμώσει ο κοσμος αναλώθηκαν σε ελπίδες τύπου Φλωριδη κ πλέον η λυση ειναι μονοδρομος...πουλας για να επιβιώσεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου