Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Φιλικό με οφέλη...

Η επιστροφή του Λίνο, που έπαιξε για ένα ημίχρονο, η δοκιμή του Ντεμούρα, το παιχνίδι του Παναγιωτούδη δίπλα στον Αρίας και η παρουσία του Κατσικά στο κέντρο της άμυνας, ήταν τα αξιοσημείωτα του αγώνα.


Ο Λίνο μπήκε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και παρά τη διστακτικότητα των πρώτων λεπτών ανέβασε στροφές στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους. Ο Παναγιωτούδης έδειξε και πάλι ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο και ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης κάνοντας επίδειξη των οργανωτικών του ικανοτήτων.

Ο Κατσικάς, μετά από κάποια λάθη στο πρώτο μέρος ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια, ενώ ο υπό δοκιμή Ντεμούρα δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στα 61 λεπτά που αγωνίστηκε. Άξια αναφοράς, πάντως, ήταν η εμφάνιση του Δεμιρτζόγλου στη δεξιά πτέρυγα, με τον νεαρό να κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στην ταχύτητά του και στην ευχέρεια που έχει στην τελική πάσα.

Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν ο Γιάννου στο 13’ όταν βγήκε τετ α τετ με τον Σιμψερή μετά από ασίστ του Δερμιτζόγλου και ο Κατσικάς στο 19, εκμεταλλευόμενος κακή απόκρουση του τερματοφύλακα της Αναγέννησης.

Αναγέννηση: Σιμψερής (υπό δοκιμή), Τσίλης, Αλμπάνης, Καρπούζης, Κωνσταντίνου, Κωστίκας, Παντελίδης, Χαλιλάι, Τζεβελέκης, Παπαδημητρίου, Στεργίδης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (77 Μελισσάς), Αποστολόπουλος (77 Κωνσταντινίδης), Λίνο (46 Λαμπάκης), Κατσικάς, Μπαλάφας (61 Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Αρίας (61 Ταουσιάνης), Ντεμούρα (61 Παπαδόπουλος Β.), Δερμιτζόγλου (61 Κίτσιου), Πόποβιτς (61 Τσανδάρης), Γιάννου (77 Χαρμάνας).


Η εξέλιξη του αγώνα

82:
Τετ α τετ ο Κίτσιου, που δεν κατάφερε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα

81: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Χαρμάνα να πλασάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο ρυθμός έχει πέσει αισθητά

77:
Ακόμη τρεις αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Ο Μελισσάς αντί του Γλύκου, Κωνσταντινίδης αντί Αποστολόπουλου και Χαρμάνας αντί Γιάννου.

Πλέον ο ΠΑΟΚ παίζει με Κατσικά, Ιντζίδη στα στόπερ, Αποστολόπουλο δεξί μπακ, Λαμπάκη στα αριστερά, Παναγιωτούδη, Κίτσιου, Τσανδάρη στο κέντρο, Γιάννου δεξί εξτρέμ, Τσουσιάνη αριστερά και Παπαδόπουλο στην κορυφή

61: Πέντε αλλαγές για τον ΠΑΟΚ Ιντζίδης, Ταουσιάνης, Κίτσιου, Τσανδάρης και Παπαδόπουλος, στη θέση των Μπαλάφα, Αρίας, Ντεμούρα, Πόποβιτς και Δερμιτζόγλου.

Ο Λίνο έχει ντυθεί και μοιράζει αυτόγραφα σε δεκάδες παιδιά που τον πολιορκούν

57: Σέντρα του Πόποβιτς, ο Ντεμούρα προσπάθησε για την προβολή, αλλά βρήκε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Καλή απόδοση από τον Δεμιρτζόγλου, που δέχεται τα εύσημα από τον Μπόλονι.

48: Εξ επαφής ο Μπαλάφας χάνει μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, στόπαρε τη μπάλα, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Στο 46΄ ο Λαμπάκης περνά στη θέση του Λίνο

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

Τέλος πρώτου μέρους.
Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, με τους νέους παίκτες να έχουν κίνητρο. Ο Παναγιωτούδης είναι ο απόλυτος διαχειριστής του παιχνιδιού και ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου Ο Λίνο όσο περνά η ώρα βρίσκει τα πατήματά του, ενώ ο υπό δοκιμή Τιάγκο Ντεμούρα έχει αρκετές ημιτελείς προσπάθειες.

37: Εκτέλεση φάουλ του Αλμπάνη από το δεξία, ο Τζεβελέκης έπιασε την κεφαλιά, ο Γλύκος έδιωξε με υπερένταση

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Παναγιωτούδη στο χώρο του κέντρου, στα πρώτα τριάντα λεπτά. Θετικοί και οι Κατσικάς - Γιάννου

28: Κάθετη πάσα του Παναγιωτούδη στον Αποστολόπουλο, ασίστ στον Δερμιτζόγλου, το σουτ του οποίου σταματά σε σώματα αμυντικών

0-2: Εκτέλεση φάουλ του Λίνο, ασταθής απόκρουση του Σιμψερή και ο Κατσικάς με πλασέ εντός της μικρής περιοχής κάνει το 0-2 στο 19.

Διστακτικός ο Λίνο σε αυτά τα πρώτα λεπτά, αποφεύγει να μπει στις φάσεις.

15: Από εκτέλεση φάουλ του Αλμπάνη, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.

Ο Λάσλο Μπόλονι διαρκώς κρατά σημειώσεις και εμψυχώνει τον υπό δοκιμή Ντεμούρα που είναι λίγο βαρύς.

0-1:
Στο 13ο λεπτό από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Παναγιωτούδη στον Δερμιτζόγλου, ο τελευταίος πασάρει στον Γιάννου που στο τετ α τετ νικά τον Σιμψερή και ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ.

8: Μετά από λάθος Αρίας – Μπαλάφα, το διαγώνιου σουτ του Παντελίδη πέρασε άουτ.

3: Από εκτέλεση φάουλ του Λίνο, προκλήθηκε σύγχυση στην άμυνα της Αναγέννησης, αλλά ο Μπαλάφας που μπήκε στη φάση δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

1: Αποκρούση του Γλύκου σε σέντρα σουτ του Στεργίδη

Στην αριστερή πτέρυγα ο Λίνο που επιστρέφει, κεντρικοί αμυντικοί οι Κατσικάς, Μπαλάφας, Αποστολόπουλος στα δεξιά, αμυντικά χαφ οι Παναγιωτούδης και Αρίας, μπροστά τους ο Τιάγκο ως επιτελικός, αριστερό εξτρέμ ο Πόποβιτς, δεξιά ο Δερμιτζόγλου και στην κορυφή ο Γιάννου

Ο αγώνας ξεκίνησε

Αναγέννηση:
Σιμψερής (υπό δοκιμή), Τσίλης, Αλμπάνης, Καρπούζης, Κωνσταντίνου, Κωστίκας, Παντελίδης, Χαλιλάι, Τζεβελέκης, Παπαδημητρίου, Στεργίδης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (77 Μελισσάς), Αποστολόπουλος (77 Κωνσταντινίδης), Λίνο (46 Λαμπάκης), Κατσικάς, Μπαλάφας (61 Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Αρίας (61 Ταουσιάνης), Ντεμούρα (61 Παπαδόπουλος Β.), Δερμιτζόγλου (61 Κίτσιου), Πόποβιτς (61 Τσανδάρης), Γιάννου (77 Χαρμάνας).

Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης και Κυριάκος Αλεξανδρίδης βρίσκονται στο γήπεδο. Μαζί τους και το "αφεντικό" της Αναγέννησης και γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, Σπύρος Βελιωρίδης

* Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς, στις κερκίδες βρίσκονται περισσότεροι από 500 φίλοι του ΠΑΟΚ και η προσέλευση συνεχίζεται. Υπάρχουν πανό από Νάουσα, Πατριαρχείο, Ντίσελντορφ, Σκύδρα, Γιαννιτσά κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου