Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΖΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ έγραψε κ παλη ιστορία αποκλείοντας την Τοτεναμ τον εκατομμυρίων κ ενα απο τα φαβορι για τον τιτλο του γιουροπα λινκ..Μια πρόκριση καθαρά ΠΑΟΚτσιδικη με τσαμπουκά κ τόλμη, με ενα τρομερό 38 λεπτό ως την στιγμή που μίλησε η διαιτησία του Ολλανδού ρέφερι.

Μα κ παλι στάθηκε στο ύψος τον περιστάσεων κ μείναμε όρθιοι, αλαλ εγώ θα σταθω αλου αλώστε τι μπορεις να πεις για αυτη την μεγαλειώδη πρόκριση.

Θα σταθω στο καθαρα αγωνιστικό κομμάτι κ μονο.

Αν δούμε λοιπόν τον τροπο που παίξαμε τα 38 πρώτα λεπτά κ μετρήσουμε τις γιομες κ τις ψηλές σεντρες δεν θα βρούμε ουτε μια, αντιθετα θα μετρήσουμε άπειρες εναλλαγές τις μπαλας χαμηλά γρήγορες εφόδους στην αντίπαλη εστία 2 γκολ κ δυο πολύ καλές ευκαιρίες για ενα τριτο.

Αλήθεια απο περισυ τι είναι αυτο που φωνάζω κ ζητώ?

Να μην κάνουμε γιομες κ να παίζουμε με την μπαλα κατω κ κυριος απο την αριστερή πλευρα καθώς διαθέτουμε τεχνίτες κ κυριος κοντούς παίχτες αρα οι γιομες κ οι ψηλές σεντρες δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ.

Κ έρχομαι στην μιζέρια του Ελληνικού πρωταθλήματος κ ρωτάω γατί αυτο που βλέπουμε στην Ευρώπη δεν το βλέπουμε κ εδω? Η απαντηση λίγο πολύ γνωστή.

Η παίχτες δεν έχουν ενδιαφέρον να παιξουν για πολλους κ διαφορους λογους, ειναι το οικονομικό?

Ναι ενας λογος μπορει να ειναι κ αυτος κανεις ομος δεν εχασε απο τον ΠΑΟΚ.

Ένας αλλος λόγος ειναι ο προπονητής κ το γεγονός οτι μια μερίδα παιχτών θέλουν να τον απομακρύνουν.

Ένας αλλος λογος η ατολμία τις διοίκησις να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι κ να κανει σαφες τα πιο πανω, κανεις δεν εχασε κ δεν θα χάσει λεφτά απο τον ΠΑΟΚ σίγουρα έχουμε οικονομικο πρόβλημα μα κανεις δεν θα χασει τα λεφτά του.

Δεύτερον οτι ο προπονητής ειτε αρέσει ειτε οχι ειναι αυτος κ εχει την πλήρη στήριξη απο την διοίκησή. Κ τριτον οτι καμια κλίκα δεν θα βαζει ορους για το ποιος κ ποτε θα παίξει.

Κ αν κάποιος νομιζει οτι δεν συμβαίνουν ολα αυτα δεν εχει παρα να δει τα παιχνίδια στην Ευρώπη κ αυτα στο πρωτάθλημα δυο διαφορετικές ομάδες μα με τους ιδιους παίχτες..

επίσης κ εμεις θα πρεπει να σταματήσουμε να θεοποιουμαι κάποιους παίχτες κ να κραζουμαι κάποιους αλλους, κ να περάσουμε σε μια αλλη λογικη εισαι στον ΠΑΟΚ η παίζεις κ σε χειροκροτάμε η κοροϊδεύεις κ σε κραζουμαι μέχρι να κατσεις στον παγκο κ να μην ξανασηκωθείς απο εκει, η απλα δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ κ μαστα να πας αλλου..

ει ναι επυβλιμενο πλέον να γινει αυτο ώστε να περάσει το μήνυμα κ στους παιχτες οτι κανεις δεν ειναι πανω από το συμφέρων του ΠΑΟΚ...

κ εδω θα μου επιτρέψετε να πο κ την [ κακια ] μου, καλο θα ειναι για την ομαδα ο Χαλκιας να κατσει στον παγκο κ να μην σηκωθεί μεχρι το τελος τις σεζον που θα μας αποχαιρετησει... ελεος πια.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου