Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ας προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα οπως είναι κ οχι οπως θα θέλαμε. Από την προηγούμενή σεζόν έλεγα οτι ορισμένοι παίχτες είναι έτοιμοι να φύγουν κ μάλιστα ελεύθεροι κ όλοι γελούσαν μαζί μου, μέχρι που με δικαίωσε ο Βιτολο.

Το καλοκαίρι φώναζα οτι θα χάσουμε κ τους Βιερίνια κ Κοντρερας κ μάλιστα αλα Βιτολο [χωρίς να πάρουμε μια] κ να που εκεί παει το πραγμα, ο Βιερίνια τις Ευρώπης με τον Βιερίνια τις Ελλάδας ειναι ο ιδιος παίχτης? 

Ο Κοντρερας ενώ οι μαγνητικές τον δείχνουν καθαρό επιμένει οτι ειναι τραυματιας αλλα στην εθνική τις Χιλής θα ειναι βασικός τι αλλο πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε τη συμβαίνει? 

Σε λίγο ισος να ψάχνουμε κ νεο προπονητή αν συνεχιστεί αυτο το χαλι, κ οι ευθύνες τις διοίκησης είναι πολλές. Δεν ξέρω αν έφαγαν η αν τρώνε λεφτά αλλα σίγουρα δεν κάνουν καμία σωστή διαχείριση τον χρημάτων μας, ακόμη δεν μας έχουν πει πιο είναι το τελικό ελλειμα κ γιατι υπάρχει ελλειμα. 

Φυσικά στις ευθύνες στο ελλειμα κ στο τη κρύβουν η τι δεν θέλουν να μας πουν τεράστιες ευθύνες έχει κ ο ερασιτέχνης αλώστε κ εκει τα συμφεροντα κ τα λεφτά είναι πολλά. 

Γιατί τεσερα χρονια δεν εχουν κανει κατι ώστε να βρεθεί ενας επενδυτής? 

Γιατί δεν κανουν μια σοβαρή διοίκηση κ έχουμε ταβερνιάρηδες πρώην τραγουδιστές κ κάποιους αμφιβόλου ποιότητας [επιχειρηματίες]? 

Ο λογος νομιζω ειναι γνωστος σε ολους ασχετα αν κάνουμε οτι δεν ξέρουμε η δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, ο λογος ειναι το γηπεδο τις Τουμπας κ τα συμφεροντα μεσα κ γύρο απο αυτο, ποιος επενδυτής να ερθει αν δεν εχει το δικαίωμα του γηπεδου κ αν δεν μπορει μήτε να χτίσει αλλο στην υπαρχουσα θέση ειτε καπου αλλου, καθώς η Τούμπα κ γερασμένη ειναι κ ασύμφορη πλεον αλλα κ πολύ μικρή για τον μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ. 

Ας το πάρουμε λοιπόν απόφαση ολοι μας οτι το ψαρι βρομάει απο το κεφαλι κ τα κεφαλια στον ΠΑΟΚ ειναι πολλα κ μεγάλα αλλα τα πιο σημαντικά ειναι αυτα του Ερασιτέχνη κ τις ΠΑΕ αν δεν αλλάξει η εκει κατάστασή δεν θα αλλάξουν κ πολλά στην ομαδα θα είμαστε κ θα παραμένουμε στάσιμοι εκει χωρίς να κάνουμε ποτε ενα βημα μπροστα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου