Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΗΧΤΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ...

Ενδιαφέρον προκάλεσε η πρόταση του μέλους της διοίκησης του Ερασιτέχνη, που εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο της μειοψηφίας, Γιάννη Παπαδόπουλου...

Στην συζήτηση, που έγινε για τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πρώην μέλος της διοίκησης και νυν μέλος του δ.σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαδόπουλος, πήρε το λόγο και ζήτησε να καταλογιστούν ευθύνες σε όλη η απερχόμενη διοίκηση Ζαγοράκη καθώς και στον ίδιο τον Ζαγοράκη.

"Εφόσον ήταν πρόεδρος ο Ζαγοράκης έχει μερίδιο της ευθύνης. Ο Βρύζας είναι ο μόνος, που δεν έχει ευθύνες" είπε ο Παπαδόπουλος, προκαλώντας αντιδράσεις στην αίθουσα, καθώς ζήτησε ουσιαστικά να μην είναι στη νέα διοίκηση ο Ζαγοράκης (αυτό κατάλαβαν όλα τα μέλη του δ.σ.) και φυσικά όλα τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης. Παράλληλα, με την τοποθέτησή του, "φωτογράφισε" ως νέο πρόεδρο τον Ζήση Βρύζα (πάλι αυτό κατάλαβαν τα υπόλοιπα μέλη).

"Ο Βρύζας δεν ήταν αντιπρόεδρος της διοίκησης την οποία αφορά το πόρισμα, για το οποίο μιλάμε; Γιατί να φύγουν όλοι πλην του Βρύζα;" ήταν η ερώτηση που έγινε στον Γιάννη Παπαδόπουλο.

"Ο Βρύζας δεν ήταν παρών σε όλα τα διοικητικά συμβούλια και κάποια πρακτικά δεν τα υπέγραψε" απάντησε ο Παπαδόπουλος, προκαλώντας νέες αντιδράσεις, καθώς του επισημάνθηκε ότι ο Βρύζας υπέγραφε ως αντιπρόεδρος τις αποφάσεις της διοίκησης.

Η έμμεση "πρόταση" Παπαδόπουλου δεν έγινε δεκτή από το συμβούλιο του Α.Σ., ενώ ο Ζήσης Βρύζας είπε πριν από λίγο ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα ακούστηκαν και δεν επιθυμεί να γίνει πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Ο ίδιος ο Γιάννης Παπαδόπουλος, πάντως, είπε πριν από λίγο ότι ουδέποτε ζήτησε να φύγει από τη διοίκηση ο Ζαγοράκης και ουδέποτε πρότεινε ως νέο πρόεδρο τον Βρύζα.

πηγή paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου