Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΕΠΑΝΟΜΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αν μη τι άλλο στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (8/10) με την Αναγέννηση στην Επανομή ο Λάσλο Μπόλονι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες που δεν έχουν έως τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2, ισοφαρίζοντας δύο φορές, την μια το γκολ του Γκέσιου, στο οποίο "απάντησε" ο Τσουκαλάς και την άλλη το τέρμα του Τάσιο, στο οποίο είχε την λύση ο Γεωργιάδης.


Ο Σπαντάσιο αγωνίστηκε για ενενήντα λεπτά δείχνοντας πως χρειάζεται και άλλη δουλειά ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, ενώ ούτε ο Λεονάρντο, ο οποίος έπαιξε 45 λεπτά, φάνηκε να είναι ακόμη έτοιμος.

Χαμόγελα σκόρπισαν με την εμφάνισή τους οι Γεωργιάδης και Παναγιωτούδης, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα κινητικοί. Μάλιστα, ο Παναγιωτούδης είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που αγωνίζεται και ικανοποιεί με την αποδοσή του, μετά την παρουσία του το φιλικό που είχε δώσει ο "Δικέφαλος" στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Στο μπασκετ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι άρεσαν ιδιαίτερα. Ο λόγος για τους Γκίντενς και Γκόρι οι οποίοι ήταν οι κορυφαίοι του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Καβάλας με 71-64. Οι δύο Αμερικανοί άλλαξαν την εικόνα του "Δικεφάλου" στο τρίτο δεκάλεπτο, διάστημα κατά το οποίο οι "ασπρόμαυροι" πήραν ένα σαφές προβάδισμα που ήταν καθοριστικό ώστε να φτάσουν στη νίκη, στο τελευταίο φιλικό πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τις εγχώριες διοργανώσεις απέναντι στον Ικαρο την επόμενη Τετάρτη (12/10).

Στον αγώνα που έγινε στο παλατάκι ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά και στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 7΄ η Καβάλα προηγήθηκε 9-13 και στο 10΄ με 14-17.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν και με 21-28 αφού ο Ο Μπράϊαντ είχε ιδιαίτερη επαφή με το καλάθι του ΠΑΟΚ. Το ημίχρονο έληξε 28-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ βρήκε τον εαυτό του και έκανε σερί. Γκόρι και Γκίντενς ανέλαβαν πρωτοβουλίες και το σκορ έγινε 41-35 αλλά και 53-41 λίγο πριν το 30΄.

Στο τέλος του αγώνα η Καβάλα μείωσε και πάλι σε 62-59, αλλά ο ΠΑΟΚ με τους περιφερειακούς του κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου