Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ, ΞΕΜΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΣΤΟΠΕΡ....

Μπορεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης να είχε χθες επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, Θανάση Αθανασιάδη για το θέμα της ανταλλαγής εισιτηρίων, αλλά στη σημερινή σύσκεψη, η Αστυνομία δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της.

Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της επόμενης Κυριακής, διήρκεσε πολύ λίγο όσον αφορά τα εισιτήρια. Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς και το θέμα αυτό ολοκληρώθηκε μετά από πέντε λεπτά συζήτησης…

Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ (οι κ.κ. Γκαγκάτσης, Τονουσίδης, Αθανασιάδης, Γιαντσίδης εκπροσώπησαν την ΠΑΕ) επέμεινε στην θέση του, η ΠΑΕ Άρης αποδέχθηκε το αίτημα ζητώντας το 5% για τον δεύτερο γύρο και κάπου εκεί η αστυνομία σταμάτησε κάθε συζήτηση.

"Βάσει νόμου η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών και αυτό θα κάνει..." ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεροντίδης και παρά τις πιέσεις που άσκησαν οι ΠΑΕ το θέμα τελείωσε.

Ετσι και αυτό το παιχνίδι θα διεξαχθεί μόνο με οπαδούς των γηπεδούχων, όπως και το αντίστοιχο της Τούμπας στο δεύτερο γύρο, παρά τη θετική διάθεση και των δύο ΠΑΕ.

Η σύσκεψη συνεχίστηκε και διευθετήθηκαν οι υπόλοιπες λεπτομέρειες για την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επαναληφθούν τα προπέρσινα γεγονότα έξω από το γήπεδο.   

Στα αγωνιστικά, σε λίγη ώρα αναμένεται να εκδοθεί δελτίο στον Γιώργο Κατσικά αφού τα πάντα κύλησαν ομαλά και ο παίκτης σήμερα θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΠΑΟΚ. 

Ο Γιώργος Κατσικάς θα είναι διαθέσιμος, κάνοντας δύο προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ο Λάσλο Μπόλονι λόγω του ότι δεν θα έχει αρκετό χρόνο με την ομάδα, ούτε τον βαθμό ετοιμότητας που θα έπρεπε.

Όμως η κατάσταση που επικρατεί με τα στόπερ είναι γνωστή και αν ο Κοντρέρας δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο Χιλιανός επέστρεψε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας και αύριο θα υποβληθεί σε επαναληπτικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του.

Ο Μπαλάφας, ο οποίος έχει θλάση στο δικέφαλο έκανε και αυτός σήμερα το πρόγραμμα της θεραπείας τους.

Ο Κατσικάς έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και δεν ανήκει στους παίκτες του Ηρακλή που δεν μπορούν να υπογράψουν γιατί είχε κανονικό συμβόλαιο με την ομάδα του Γηραιού και έμεινε ελεύθερος λόγω υποβιβασμού της. Όλοι οι άλλοι που εμφανίζουν αδυναμία υπογραφής, δεν είχαν συμβόλαιο αλλά ιδιωτικό συμφωνητικό άρα θεωρούνται παίκτες ελεύθεροι από τις 30 Ιουνίου και για αυτό αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

πηγή paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου