Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ

"Το ζητούμενο είναι το καλό του ΠΑΟΚ και όχι ο συνολικός αριθμός των μελών της νέας διοίκησης. Και τα περί δύο πλευρών που καταμετρούν τις δυνάμεις τους, απλά δεν υπάρχουν. Προχωράμε ενωμένοι". 

Αυτό είναι το κοινό πόρισμα στο οποίο κατέληξαν ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Ζήσης Βρύζας και οι δύο γιοι της οικογένειας Σαχπατζίδη, Δημήτρης και Γιώργος που συναντήθηκαν χθες (10/10) το βράδυ για αρκετές ώρες και έβγαινε επίσημα από την ΠΑΕ. 

Το κυρίαρχο στη συνάντηση ήταν το ενωτικό κλίμα που περιγράψαμε παραπάνω, αφού για τις λεπτομέρειες της νέας διοίκησης (αριθμός μελών και πρόσωπα που θα καλύψουν τις θέσεις) αναμένονται νέες επαφές σήμερα (10/10). 

Πάντως, το σενάριο που είχε διαφανεί, από το βράδυ του Σαββάτου (8/10), για πενταμελή διοίκηση φαίνεται να εγκαταλείπεται, καθώς εκτός των τεσσάρων συμμετεχόντων στη σύσκεψη, υπάρχει διάθεση να μπουν και άλλα πρόσωπα, με τους υποψήφιους να αναζητούνται μέσα από τη γνωστή τις τελευταίες μέρες λίστα ονομάτων (Κωνσταντινίδης, Παρίδης, Μηλιορίδης, Ποζατζίδης ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, Μαυροφρύδης) και κάποια άλλα ονόματα που ενδεχομένως τη συμπληρώσουν. 

Πάντως, θεωρείται δύσκολο να κατατεθεί η σχετική λίστα στο Πρωτοδικείο σήμερα (10/10) και το πιθανότερο είναι το θέμα να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη (12/10).    

πηγή olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου