Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Π.Α.Ο.Κ.-Τριτσώνης 0-0

Ο Πάοκ για μια ακόμη φορά έτυχε κάκιστης διαιτησίας με αποτέλεσμα να μην κερδίσει την κριτική ομάδα και να μίνι στο φτωχό πλιν άδικο 0-0.
Ο Πάοκ για μια ακόμη φορά ήταν απογοητευτικός και έμεινε στο 0-0 παρόλα αυτά ο Πάοκ αν και σε τραγική μέρα έκανε 4-5 κλασικές φάσεις είχε 2 πέναλτυ που μόνο αυτός δεν είδε  και ένα γκολ ΑΛΛΑ βλέπετε η ΑΕΚ έφερε 1-1 με την όμαδουλα της διαπλοκής και έτσι ο Πάοκ δεν έπρεπε να πάρει το τρίποντο και να πάει πρώτος φροντίζουν από τώρα να μην έχουμε καταστάσεις όπως πριν δύο χρόνια.Γιαυτό τον λόγο ο κατά τα άλλα κύριος Μαρινάκης έφερε τον χειρότερο που μπορούσε να φέρει τον Τριτσώνη (Ο.Σ.Φ.Π.-Π.Α.Ο.Κ. 1-1).
Ήρθε και  με ένα ατού για να εκνευρίσει τον κόσμο ο καργκιοζάκος που έχει ως μαριονέτα δεν έκατσε καθόλου(Αναστόπουλος) αλλά όσο και αν βαράτε ο ΠΑΟΚ δεν λυγίζει το κοράκι έκανε ότι ήταν δυνατόν για να μην πάρει την νίκη ο ΠΑΟΚ 1 γκολ 2 πέναλτυ και ένα καρπούζι στον ΟΦΗ και στον Πάοκ λίγα κουκούτσια γενικά ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΟΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ

.Γιαυτό κύριε Μαρινάκη πάρτε την κούπα από τώρα και μην μας κάνεις τα νεύρα σμπαράλια και τεράστια τα παπάκια.

Υ.Γ. Δεν θα πάρεις τρίποντο ποτέ αριανέ αριανέ-ε-ε

Υ.Γ.2   Νικολάκη τελικά μπήκες στα δύο και έφυγε στα τέσσερα και με βαζελίνη στο χέρι?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου