Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Μια μοναδική ευκαιρία χάνει αυτήν την ώρα ο ΠΑΟΚ να καθιερωθεί ως μοναδικός αντίπαλος του Γαύρου καθώς ο Βαζελος είναι κ επίσημα προ διάλυσις ενώ η Κούλα έχει ουσιαστικά διαλυθεί κ μένει μονό το τυπικό μέρος.
Δυστυχώς όμως αυτή η μοναδική ίσος ευκαιρία να χαθεί από την ελλειψή ενίσχυση στην ομάδα μια ελλείψει που είναι πλέον εμφανής σε όλους,αν δούμε τις ελλείψεις λόγο τραυματισμών καρτών κ φυσικά μη έλευσης νεων παιχτών στην ομάδα όλοι καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ξεκινάμε το πρωτάθλημα κ τις Ευρωπαικές μας υποχρεώσεις χωρίς να έχουμε ένα φορ πλην του Κλαους που είναι τραυματίας κ όχι μόνο είναι αμφίβολο αν προλάβει τον αγώνα με την Τοτεναμ αλλα ποιος εγγυάται ότι δεν θα έχει αλλο τραυματισμό η κάρτες ως το τέλος τις σεζόν? 

Δεν έχουμε κάποιον να καλύψει το κενό του Βιερίνια τώρα που είναι εκτός μάχης , δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις στα αμυντικά χαφ ενώ στα μπακ και κυρίως στα δεξιά άστα να πάνε...

Ναι είχαμε μια μοναδική ευκαιρία να σπάσουμε το ποδοσφαιρικό κατεστημένο τις χαβουζας αλλα δυστυχώς θα είναι μια χαμένη ευκαιρία λόγω σοβαρών ελλείψεων στο ροστερ τις ομάδας μακάρι να μην επαληθευτώ μα έχω αυτό το προαίσθημα κ δεν με αφήνει να ησυχάσω με τίποτα....[ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΛΟΥ]..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου