Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΓΙΑΝΝΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΑΡΤΙΝ, ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ

Η υπόθεση απόκτησης του νεαρού διεθνή σέντερ φορ της Καβάλας Απόστολου Γιάννου έχει μπει για τα καλά στην τελική της ευθεία. 


Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον ατζέντη του παίκτη, αλλά και τον πατέρα του που παίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση και παρότι δεν έχει κάποιο υπογεγραμμένο χαρτί στη διάθεσή του, δεν φοβάται πως κάτι δεν θα πάει καλά στο τέλος. 

Ουσιαστικά πλέον απομένουν τα καθαρά διαδικαστικά, με τον ΠΑΟΚ να έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και το περιβάλλον του, όμως να ψάχνεται για το νομικό κομμάτι της υπόθεσης μιας και δεν υποβιβάζονται κάθε μέρα ομάδες στη Δ΄εθνική με παρέμβαση του κράτους.

Σήμερα υπήρξαν επαφές και με δικηγόρους αλλά και με επιτελείς της Σούπερ Λίγκα για να διευκρινιστεί το πότε θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά το χρόνο διάρκειας του συμβολαίου που θα είναι τρία ή τέσσερα χρόνια. 

Όσον αφορά την περίπτωση Μαρτίν η αλήθεια είναι πως το όνομα του έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων χωρίς τελικά να κερδίσει πόντους καθώς στον Δικέφαλο θεωρούν πως ο αργεντίνος φορ δεν έχει τη ποιότητα αλλά και την υποδομή γενικότερα να σταθεί στον ΠΑΟΚ...

Τέλος όσον αφορά την περίπτωση του Βιερίνια,  ο ΠΑΟΚ αναμένεται να φωνάξει για τις πρώτες συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας του Πορτογάλου με την ομάδα, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια λήγει το καλοκαίρι του 2013 και εννοείται πως στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να το αφήσουν για την τελευταία στιγμή.

Ο στόχος είναι να επεκταθεί το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέχρι και το καλοκαίρι του 2015, αλλά και να αποκατασταθεί η τάξη αφού οι απολαβές του είναι πολύ χαμηλότερες της προσφοράς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου