Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ!!!

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από σχετικό αίτημα του ΑΣ.Πριν από λίγο ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε μία ανακοίνωση ζητώντας να αναβληθεί η αυριανή συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ για τα οικονομικά κάτι και το οποίο έγινε δεκτό.Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ, σεβόμενος την επιθυμία του κόσμου για διαφάνεια στα οικονομικά θέματα της διορισμένης από εμάς Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανέθεσε μέσω της Επιτροπής Διαφάνειας σε ορκωτό λογιστή να ελέγξει τα οικονομικά στοιχεία  της  ΠΑΕ ΠΑΟΚ .

Δεσμευθήκαμε δε ,να δημοσιοποιήσουμε το πόρισμα αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος .

Μέχρι τότε και με δεδομένο ότι το πόρισμα  δεν αργεί, θεωρούμε ότι είναι πρόωρη οποιαδήποτε αναφορά στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να αναβάλλει ως τότε την αναγγελθείσα για αύριο (09/09/2011), συνέντευξη Τύπου».

Από την αρχή που διέρρευσε το θέμα ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένη να απολογηθεί δημόσια για τα οικονομικά του συλλόγου σε μια προσπάθεια της να αντεπιτεθεί στα όσα μεγάλη μερίδα του κόσμου τους προσάπτει, είχαμε πει πως κάτι τέτοιο θα ήταν άσκοπο, άκαιρο και άτοπο όταν τα αποτελέσματα του πορίσματος του ορκωτού λογιστή θα ήταν γνωστά στα τέλη του μήνα...

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε ότι λειτουργεί κάτω από καθεστώς πίεσης, δίχως καθαρό μυαλό και αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει στην εικόνα και όχι μόνο της ομάδας μας.

Ευτυχώς ο ΑΣ ΠΑΟΚ έστω και καθυστερημένα σωστά ζήτησε την αναβολή της συνέντευξης...

Υπομονή λοιπόν μέχρι τα τέλη του μήνα όπου εκτός από το πόρισμα του ορκωτού έχουμε την λήξη της θητείας της διοίκησης πρωτοδικείου και το τέλος της ΑΜΚ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου