Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΝΤΑΣΙΟ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ

Τα έγγραφα του Σπαντάτσιο έχουν φθάσει στην Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι το πρωί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη να ανακοινώσει την μεταγραφή.Tα έγγραφα για τον Σπαντάτσιο βρίσκονται ήδη στην ΕΠΟ και εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί σήμερα το πρωί ο ΠΑΟΚ τελειώνει την μεταγραφή του Βραζιλιάνου, τον ανακοινώνει ο παίκτης ξεκινάει προπονήσεις.

Παράλληλα,ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να εντάξει χωρίς ιδιαίτερο κόστος στο δυναμικό του, έναν ποδοσφαιριστή που θέλει μέσα από αυτόν να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο αριστερό αμυντικό Λεονάρντο Ντε Τζίζους Τζεράλντο, ο οποίος πέρασε από την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.  

Ο Λεονάρντο ζήτησε να περάσει ένα δοκιμαστικό στάδιο μέχρι και τον Γενάρη, κοστίζοντας ελάχιστα χρήματα μέχρι τότε και εφόσον ικανοποιήσει τους επιτελείς της ομάδας να γίνουν συζητήσεις για ένα κανονικό συμβόλαιο.

Ο Βραζιλιάνος γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1985, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Πορτουγκέζα με την οποία είχε και μία συμμετοχή στην εθνική Ελπίδων της Βραζιλίας, μεταγράφηκε έναντι σεβαστού ποσό στον Ολυμπιακό το 2008 και στις δύο σεζόν που έπαιξε στους Πειραιώτες είχε 38 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο Ολυμπιακός τον έδωσε δανεικό για έναν χρόνο στην Ιντερνασιονάλ, όμως οι καταγεγραμμένες συμμετοχές του εκεί δεν ήταν παραπάνω από τρεις.

Ο παίκτης είναι ελεύθερος, μπορεί να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ έστω και για κάλυψη του Λίνο στις εγχώριες υποχρεώσεις αφού δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόκειται για έναν κλασικό βραζιλιάνο ακραίο μπακ, με πολύ ταχύτητα, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά και σοβαρά αμυντικά κενά τα οποία θα αποτελούν και τον βασικό προβληματισμό του Μπόλονι όταν τον χρησιμοποιεί....
πηγή paok24.com

1 σχόλιο: