Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΜΕΤΡΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ...

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Δικέφαλος για το πρωτάθλημα της Super League επικρατώντας της Ξάνθης με 1-0.

Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου και ευτύχισε να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Βιερίνια στο 6ο λεπτό.

Δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη μια και η μαχητική Ξάνθη ισορρόπησε τον αγώνα και δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κρέσιτς.

Βελτιωμένη η εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς και πάλι να αφήσει θετικές εντυπώσεις, έκανε ευκαιρίες σημείωσε πεντακάθαρο γκολ το οποίο κακός ακυρώθηκε ως οφ σάιτ και λίγο έλειψε να χύσει την καρδάρα με το γάλα όταν λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Φωτάκης σαν απομηχανής θεός έσωσε πάνω στην γραμμή για δεύτερη φορά στον αγώνα μετά τον Μαλεζά, σίγουρο γκολ δίνοντας έτσι την πολύτιμη για την συνέχεια νίκη στην ομάδα μας.

Κακό παιχνίδι για τους περισσότερους παίκτες αλλά και μέτρια μέρα για τον προπονητή μας με την άτυχη σκέψη να διατηρήσει τον Σαλπιγγίδη σε ρόλο επιτελικού μέσου για ολόκληρο σχεδόν το παιχνίδι αλλά και από το γεγονός ότι μάλλον άργησε να φρεσκάρει την ομάδα με αλλαγές.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μετά την Καρπάτι ο Δικέφαλος γλιτώνει τα χειρότερα, δείχνοντας παράλληλα την ανάγκη του για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ...Αμυντικός μέσος, σέντερ μπακ και επιθετικός είναι οι μαύρες τρύπες τις οποίες κάποιος πρέπει να καλύψει άμεσα...

Και μόνο τα επιπλέον χρήματα από το market pool του Βάζελου αρκούν για τουλάχιστον 2 μεταγραφές.
Το αν τελικά γίνουν κανείς δεν ξέρει, αν και προσωπικά δεν ελπίζω σε πολλά...

Τέλος καλό όχι όμως και όλα καλά μια και η εικόνα του σημερινού ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι είναι αυτή που περιμένει ο κόσμος μας...Περιμένουμε τις εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου