Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ?

Όλο το καλοκαίρι ακούμε για προγραμματισμό που υπάρχει κ θα εφαρμοστεί, από τότε κ εγώ φωνάζω για κάποια αυτονόητα που πρέπει να γίνουν μα δεν έγιναν πότε.
Τώρα είμαστε στην έναρξη τις σεζόν κ ακόμη δεν ξέρουμε αν θα ενισχυθεί το ροστερ κ σε ποιους τομείς ακούμε για δυο το πολύ παίκτες κ μάλλον μιλάμε για έναν φορ κ έναν μέσο η έναν στόπερ. Αλήθεια μπακ έχουμε? όχι φυσικά γιατί αν θεωρείτε ότι με Λινο κ Ετο έχουμε μπακ μάλλον κοροϊδεύεται τον εαυτό σας.
Η ομάδα χρειαζόταν τέσσερις προσθήκες για να θεωρούμε ότι έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να κάνουμε την υπέρβαση σε ότι αφορά τους στόχους τις ομάδας. 
Μα θα μου πουν πολλοί δεν έχουμε τα χρήματα. Λάθος, έχουμε χρήματα για παίκτες που ενδεχομένως δεν θα ακουμπήσουν μπάλα ολόκληρη την σεζόν? γιατί έχουμε ακόμη τον Ιβιτς? γιατί παραμένει ο Παπαζογλου? γιατί να κρατάμε ακόμη τον Λινο? με τα ίδια χρήματα θα μπορούσαμε να κάνουμε την ανανέωση τις ομάδας. 
Τώρα πάμε στο πρωτάθλημα κ σε λίγο στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς να έχουμε ολοκληρωμένο ροστερ κ χωρίς εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο, αλήθεια τι να σου κάνει κ ο προπονητής που κοιτά στον πάγκο κ κλείνει τα μάτια? 
Που πήγε αλήθεια ο προγραμματισμός? υπήρξε πότε? κ αν ναι αυτός ήταν? 
Ακόμη κ ο πιο άσχετος με το ποδόσφαιρο θα είχε κάνει καλύτερο,όχι άτομα που μέχρι πρόσφατα ήταν επαγγελματίες παίκτες. Είναι άσχετοι? είναι αδαείς? τελικά μήπως είναι κατι άλλο κ δεν μας το λένε? κ γιατί ξαφνικά δυο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αφήνουν να διαρρέουν φήμες για πωλήσει του Βιερίνια? τελικά τη έγινε με τον προγραμματισμό θα μας πουν πότε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου