Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ Ο ΜΕΣΙ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ...

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, το κεφάλαιο Κουτσιανικούλης   για τον ΠΑΟΚ  έκλεισε και επίσημα μετά την συμφωνία που επετεύχθη για την πώλησή  του στην ομάδα του Εργοτέλη.

Έτσι ,  ο ΠΑΟΚ από αυτήν  την συμφωνία θα βγει “κερδισμένος” μέχρι και 800 χιλιάδες Ευρώ, 500 χιλιάδες από χρήματα τα οποία χρωστούσαμε για την μεταγραφή του πριν 2 χρόνια και 300 χιλιάδες από το συμβόλαιο του παίκτη, διατηρώντας παράλληλα ένα ποσοστό μεταπώλησης ,  το οποίο φτάνει στο 50%.

Έτσι, ο κύκλος του Έλληνα Μέσι η αλλιώς του Μέσι των Φτωχών έλαβε άδοξα τέλος.

Η ακριβότερη μεταγραφή της σύγχρονης ιστορίας του Δικεφάλου, το μεγαλύτερο ταλέντο του Ελληνικού ποδοσφαίρου προ 2ετίας, σύμφωνα με εκείνους που τον επέλεξαν τότε για να έρθει στην ομάδα, θυσιάστηκε στο βωμό της κρίσης και της οικονομικής στενότητας που διανύει φέτος ο σύλλογό ς μας.

Η αλήθεια είναι πως ο Κούτσια δεν έδειξε τίποτα στα δύο χρόνια  της παρουσίας του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ,  ούτε και κατάφερε ποτέ να πείσει κανέναν από τους προπονητές του αναφορικά με την αξία και το ταλέντο του...

Και εδώ οι απόψεις διίστανται... Πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε  ή  όχι? Είχε την προσοχή που θα έπρεπε σαν η μεγαλύτερη επένδυση του ΠΑΟΚ στην ιστορία του? Γιατί δεν του δόθηκε μια τελευταία ευκαιρία να δουλέψει με έναν προπονητή ο οποίος εξειδικεύεται στο να βγάζει νέα ταλέντα?

Προσωπικά αν δεν υπήρχε η παρουσία του Μπόλονι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, πιθανόν να μην είχα κανέναν ενδοιασμό για την παραχώρησή  του. Τώρα όμως δεν ξέρω...

Βέβαια το ξαναλέω, για ό,τι του συνέβη κύριος υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο παίκτης μιας  και ουδέποτε κατάφερε να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα είχε το μυαλό του σε άλλα πράγματα εκτός από το ποδόσφαιρο. .. 

Η ιστορία αυτή του Κούτσια, ας αποτελέσει παράδειγμα αποφυγής για τα νέα παιδιά της ομάδας τα οποία τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα...Μόνο η σκληρή δουλειά και η σοβαρότητα θα τους καθιερώσει και τίποτα άλλο..

Τέλος ,  θα ήθελα να πιστεύω πως παράδειγμα θα αποτελέσει και για την διοίκηση του Δικεφάλου, προκειμένου την επόμενη φορά που θα ενδιαφερθεί για ένα νέο ταλέντο, να κάνει καλύτερο έλεγχο για τις δυνατότητες, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του παίκτη πριν πάει να δώσει έναν σκασμό λεφτά για ένα πιτσιρίκι στην πρώτη του χρονιά στην SuperLeague…

Ελπίζω το πάθημα να έγινε για κάποιους μάθημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου