Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...

Μετά την επιστολή πρόκληση της πλευράς των επενδυτών, αρκετοί παράγοντες του επίσημου ΠΑΟΚ δεν είδαν με καλό μάτι την κίνηση αυτή απαντώντας προς τους επενδυτές με νέα επιστολή την στιγμή που ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ την Δευτέρα, προκειμένου να εξετάσει τα νέα δεδομένα...
«Προς κ.κ.  Φλωρίδη – Σαχπατζίδη ή προς κ.κ. Σαχπατζίδη – Φλωρίδη (Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς)

Κύριοι,
Βασικά απορούμε, που ξαφνικά (και συμπτωματικά άραγε;) αποφασίσατε και πλέον διαπραγματεύεστε την αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του Τύπου. Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως και γιατί μπλέκετε τα μέλη του ΑΣ ΠΑΟΚ στις προϋποθέσεις για την αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το χειρότερο είναι ότι απαιτείτε από τα μέλη του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να εγγυηθούν για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πρωτοφανή και πρωτάκουστα πράγματα. Πράγματα που θολώνουν και δεν καθορίζουν την εικόνα των προθέσεών σας. Δεν βοηθούν τον ΠΑΟΚ σε μία κρίσιμη εποχή προετοιμασίας του.

Σας καλούμε λοιπόν εδώ και τώρα να κάνετε το αυτονόητο. Να δώσετε εξηγήσεις για τις προθέσεις σας να εμπλέξετε με τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα μέλη του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τα οποία ουσιαστικά επέβαλαν τον έλεγχο στα οικονομικά της.

Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, δίνοντας εξηγήσεις. Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι τα μέλη του ΑΣ ΠΑΟΚ ενεργοποίησαν ορκωτούς λογιστές για λεπτομερή έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι δε, ακόμη νωπή η μελάνη στο τελεσίγραφο μας και δεν έχει σβήσει ο απόηχος της κινητοποίησης για την άμεση ολοκλήρωση του ελέγχου.

Το μπλέξιμο των μελών του ΑΣ ΠΑΟΚ μέσω του Τύπου μάλιστα, στις διαπραγματεύσεις για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι μία από περίεργη και διχαστική, μέχρι και ύποπτη κίνηση.

Αντί για διέξοδο δημιουργείτε αδιέξοδα χωρίς λόγο και αιτία! Και κάτι ακόμη: Οι σοβαρές διαπραγματεύσεις δεν γίνονται μέσω του Τύπου!

Εξηγήστε λοιπόν, γιατί παρεξηγήστε!

Με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μέλη του ΑΣ ΠΑΟΚ».

Παράλληλα,μετά τη σημερινή επιστολή Σαχπατζίδη - Φλωρίδη, ο Ερασιτέχνης αποφάσισε να συνεδριάσει την Δευτέρα προκειμένου να τοποθετηθεί επί των θεμάτων, που έθεσε η πλευρά των ενδιαφερομένων να πάρουν την ΠΑΕ
Το συμβούλιο θα συνεδριάσει για να πάρει μία απόφαση, σχετικά με τι στάση θα κρατήσει ο Ερασιτέχνης, μετά και τη σημερινή δημόσια τοποθέτηση - πρόταση των Σαχπατζίδη - Φλωρίδη.

Ο Α.Σ. εξέδωσε και ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής :

"Μετά τις νέες παραμέτρους , που θέτουν οι υποψήφιοι επενδυτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι οποίες δεν έχουν σχέση με αυτά που συζητούσαμε μέχρι σήμερα, ενημερώνουμε ότι τα νέα δεδομένα θα εξεταστούν σε έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25/7/2011, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις".

1 σχόλιο:

  1. Καλα ρε παιδια παμε καλα θελουμε να τους διωξουμε τους ανθρωπους τωρα που ειπαν θα φερουν 6.750.000 σε μετρητα?

    Και τα μελη του ερασιτεχνη δεν μπορουσαν να συνεδριασουν σημερα? ελεος τι να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή