Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ...ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΥΨΟΥΣ 5 ΕΚ. ΖΗΤΑ Ο Α.Σ!!!

Στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Βασίλης Φλωρίδης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς στο κέντρο της Πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίδοξος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνελήφθη την ώρα, που γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου, μετά τη συνάντηση, που είχε με τον Θανάση Κατσαρή και τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ποινές 10, 10 και 8 μηνών.

Ο ενδιαφέρομενος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα διανυκτερεύσει στο Μέγαρο, αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και σύμφωνα με τη διαδικασία, που ακολουθείται, θα του δοθεί η δυνατότητα να εξαγοράσει την ποινή του και να αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο Μέγαρο έσπευσε ο Γιώργος Σαχπατζίδης για να του συμπαρασταθεί και να μάθει τι γίνεται. Την ώρα της σύλληψης, ο Σαχπατζίδης ήταν παρών, όπως και ο Βρύζας, καθώς γευμάτιζαν μαζί.

Στο μεταξύ,εγγυητική Τραπέζης, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, θα πρέπει να φέρει στο εξής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όποιος υποψήφιος επενδυτής θέλει να κάνει έλεγχο στην ΠΑΕ. Αυτή την απόφαση πήρε απόψε ο ΑΣ ΠΑΟΚ και μάλιστα το ανακοίνωσε:
 
«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ως θεματοφύλακας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάτοχος του 10% του μετοχικού κεφαλαίου κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. του σωματείου, αποφάσισε ομόφωνα ότι :

Κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιους επενδυτές και για λόγους διασφάλισης των συμφερόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτείται απ΄ αυτούς, για έναρξη συνομιλιών και παρουσίαση οικονομικών και άλλων στοιχείων της εταιρίας εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ποσού ύψους 5.000.000 ευρώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου