Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΠΑΟΚ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ.ΦΙΛΙΚΟ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΜΕ 1-2 (ΦΩΤΟ)

Καλά τα πήγε σε γενικές γραμμές, για παιχνίδι προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ  στο πρώτο του φιλικό στο Ντίσελντορφ, αν κι έχασε από τη Φορτούνα με 2-1 έχοντας σαν σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Αθανασιάδη. 

Μιλάμε βέβαια για τον ΠΑΟΚ του δευτέρου ημιχρόνου που ήταν ο περυσινός ΠΑΟΚ (περίπου) ενώ η ενδεκάδα του πρώτου περιείχε κυρίως τους πιτσιρικάδες, μαζί με τους Χαλκιά, Τσιρίλο, Τσουκαλά κι Ετό, δεν μπορεί να κριθούν.

Απ΄ όλα είχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του στο β΄ 45λεπτο. Γκολ, λίγες αλλά καλές ευκαιρίες, νεύρο και... νεύρα, ακόμα και κίτρινες και αποβολές από τον πάγκο!

Είδαμε έναν σπουδαίο Γλύκο που φέτος έχουμε την εντύπωση ότι θα παίξει αρκετά παιχνίδια, τον αδικημένο από το Χάβο, Αρίας, να είναι για εμάς ο καλύτερος ίσως παίκτης του ΠΑΟΚ, και το Βιεϊρίνια να ξεχωρίζει.

Σίγουρα ο Μπόλονι έβγαλε τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματά του, αλλά δεν πρέπει να βιαζόμαστε γιατί είναι ακόμη αρχή της προετοιμασίας και λείπουν οι Βιτόλο, Γκαρσία και Κοντρέρας, ενώ δεν έχει αποκτηθεί ακόμα ο φορ, ή άλλο μέσος ή αμυντικός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου