Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!! ΖΑΓΟΡ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ!!!

Με αφορμή τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου και την οργανωμένη προσπάθεια κάποιων να εμπλέξουν εντέχνως το όνομα του προέδρου του ΠΑΟΚ σε αυτό τον οχετό αποκαλύψεων, κρίναμε σκόπιμο να πάρουμε ξεκάθαρη θέση υπέρ του.


Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σπιλώσει το όνομα και την ιστορία τόσο του προέδρου μας όσο και της ίδιας μας της ομάδας μια και είναι ηλίου φαεινότερον ο σκοπός κάποιων να βλάψουν τα συμφέροντα του Δικεφάλου,προσπαθώντας να χτυπήσουν τον Ζαγοράκη.

Δεν θα ανεχθούμε να θυσιαστεί ο πρόεδρος μας στον βωμό των αποκαλύψεων προκειμένου κάποια άλλα παλικαράκια και ομαδούλες στης σειράς να γλιτώσουν τον βαρύ πέλεκυ της δικαιοσύνης.

Δεν θα δεχθούμε ούτε την λάσπη, ούτε την προβοκάτσια σας κύριοι των Αθηνών! Το αστείο με τον ΠΑΟΚ έχει παραγίνει! 

Δεν είναι δυνατόν εσείς οι οποίοι λυμαίνεστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο, εσείς που κινεί τε τα νήματα της βρωμιάς και της δυσωδίας να προσπαθείτε να εμπλέξετε τον ΠΑΟΚ σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι...

Να εμπλέξετε ποιόν ρε λαμόγια? 

Την ομάδα η οποία κατά καιρούς έχει δεχθεί τα χειρότερα χτυπήματα από εσάς? 
Την ομάδα που αντί για 10 τουλάχιστον πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα έχει μόλις 5 τρόπαια και αυτά γεμάτα κόπο, αίμα και ιδρώτα κόντρα σε θεούς και δαίμονες?
Την μοναδική ομάδα η οποία δεν σας κάνει τεμενάδες ούτε σκύβει την μέση όταν μιλάτε?

Κύριοι δημοσιογράφοι που προσπαθείτε να μας πείσετε για την ψεύτικη "ενοχή" του Ζαγοράκη, γιατί τέτοια πρεμούρα την μέρα της πρώτης επίσημης και μεγαλειώδης συγκέντρωσης μας?
Γιατί τόσος φόβος μετά την δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος για την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό του ΠΑΟΚ και την πιθανή επιστροφή του Βρύζα?
Τόσο πολύ μας φοβάστε?Τόσο πολύ μας τρέμετε?Οι μάσκες σας έπεσαν για ακόμη μια φορά!

Η ανοχή μας έχει φτάσει στο τέλος προ πολλού! Να είστε σίγουροι ότι θα μας βρίσκετε μπροστά σας!Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο μας!!!Ζαγοράκη προχώρα την αναγέννηση του Δικεφάλου!

Κλείσε τα αφτιά σου στις διάφορες Κασσάνδρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και φέρε την επανάσταση στην ομάδα μας!

Να είσαι σίγουρος πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει κρίση και καταλαβαίνουμε το βρώμικο παιχνίδι που κάποιοι προσπαθούν μάταια να στήσουν στην πλάτη σου!Θα είμαστε δίπλα σου στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα!

Σε στηρίζουμε και θα αποτελέσουμε την ασπίδα σε οποιαδήποτε άνανδρη επίθεση και αν δεχθείς!
Ζαγόρ εμπρός και πρόλογο μην τρως!Ολος ο κόσμος του ΠΑΟΚ είμαστε μαζί σου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου