Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Καλησπέρα παιδιά.Καλό υπόλοιπο ημέρας να έχετε.Τα διαρκείας σήμερα θα ξεπεράσουν τα 5.000 παρα την οικονομική ύφεση που περνάμε.
Ο Τσιρίλο χθές αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ σχεδόν 5 ημέρες πριν αρχίσει η νέα σεζόν.Και λέω εγώ τώρα είναι δυνατόν να ξεκινήσεις προετοιμασία με έναν μόλις κεντρικό αμυντικό???
Αν είναι δυνατόν δηλαδή για το μέγεθος του ΠΑΟΚ.
Τέλος πάντων το αφήνω προς το παρών στην άκρη.Πάμε τώρα στην υπόθεση Βιειρινια.
Παιδιά μην πιστεύετε αυτά που λένε τα αθηναϊκά ΜΜΕ.Ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα το τιμήσει,δεν πρόκειται να κάνει αυτό το λάθος ο συγκεκριμένος παίκτης,τους λόγους τους ξέρετε.Μόνο εάν βρει ομάδα που να δίνει στον ΠΑΟΚ πάνω από 6 εκατομμύρια.
Διαβάζω τις τελευταίες ώρες για επενδυτές που ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟΚ.Όποιος θέλει καλώς να έρθει αλλά μην πιστεύετε τίποτα.Μην την πατήσουμε όπως με τους άραβες.
Τώρα εάν αυτό είναι παιχνίδι των δημοσιογράφων κανένας δε το γνωρίζει.Πάντως υπάρχει πραγματικά ενδιαφέρον αλλά τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο.
Ο Ζαγοράκης είπε πως μεταγραφές θα γίνουν μετά τις 30/6 τώρα βγαίνει κάποιος και λέει πως θα περιμένει τους επιχειρηματίες.Για μένα αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι λάθος του Ζαγοράκη.Γιατί εάν δεν μπούνε άμεσα ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο με πιθανό αποκλεισμό.Αλλά ας μην είμαστε προκατειλημμένοι.
ΥΓ.Ο Ζήσης Βρύζας θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ στην ομάδα της καρδιάς του είτε με επιχειρηματίες είτε χωρίς αυτούς.
ΥΓ1.Μεταγραφές πρέπει να γίνουν οκ αλλά πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις.ο χρόνος θα
δείξει.
ΥΓ2.Ο Τζο Σάμι όπως φαίνεται θα είναι όπως η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ.Ας ελπίσουμε πως θα είναι πριν την πρώτη συγκέντρωση πράγμα που φαντάζει απίθανο.
Καλό απόγευμα και καλό υπόλοιπο ημέρας σε ότι και αν κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου