Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ Β.ΦΛΩΡΙΔΗΣ!!!ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

Όπως σας είχαμε αναφέρει και χθες,ένα σπουδαίο deal, που ίσως αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο την οικονομική πορεία του ΠΑΟΚ, κοντεύει να κλείσει ο Ζήσης Βρύζας. 

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές και συζητήσεις με Έλληνα επιχειρηματία από την Κωνσταντινούπολη, με μεγάλη οικονομική εμβέλεια, που είναι ΠΑΟΚτσής από τα γεννοφάσκια του. 

Πρόκειται για τον Βασίλη Φλωρίδη, 59 ετών, ο οποίος διαθέτει μια… τρέντι εμφάνιση, με μούσι, σκουλαρίκι και τατουάζ με το δικέφαλο από παιδί. Έκανε επιχειρηματική καριέρα σε ορυχεία στην Κένυα, ενώ με τις δραστηριότητές του στην Τουρκία έφτασε σε σημείο να συνεταιριστεί με την οικογένεια Τσιλέρ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει και δωρεά ύψους 3.300.000 δολαρίων στο Πατριαρχείο!

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες εκτός του Φλωρίδη υπάρχουν ακόμα τουλάχιστον άλλοι δύο επιχειρηματίες, ένας εκ των οποίων είναι ο Δημήτρης Σαχπατζίδης, γιος του Γιώργου, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ ένα ποσό της τάξης των 5 εκ. ευρώ και αυτό συνδυάζεται και με την επιστροφή του Βρύζα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, καθώς είναι ουσιαστικά και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους.

Βέβαια από το ενδιαφέρον μέχρι την τελική συμφωνία υπάρχει ακόμη μεγάλη απόσταση, γι αυτό και στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ αυτό που τονίζεται επιτακτικά το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ότι όποιος θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ δεν έχει παρά να βάλει τα χρήματα του στην ΑΜΚ που θα ανοίξει και πάλι σε λίγο καιρό.

Περισσότερες εξελίξεις προσεχώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου