Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

9-0 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ...

Με τους νεαρούς Δεμηρτζόγλου, Παπαδόπουλο, Κωνσταντινίδη αλλά και τον Γεωργίου να ξεχωρίζουν ο ΠΑΟΚ νίκησε 9-0 τον Ιπποκράτη Σουρωτής, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. 

Το σκορ άνοιξε στο 32ο λεπτό ο Δεμηρτζόγλου, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, οι νεαροί του ΠΑΟΚ έδειξαν σε καλή κατάσταση, με τον νεαρότερο όλων, τον Βασίλη Παπαδόπουλο, να σκοράρει τρεις φορές. Δύο γκολ είχε ο Γεωργίου και από ένα ο νεοαποκτηθείς, Κωστικίδης και οι Κουρδάκης, Μωϋσιάδης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης. Μαλεζάς, Σαβίνι, Αρίας, Τσουκαλάς, Δεμηρτζόγλου, Κουτσιανικούλης, Ρομπέρ, Παπάζογλου.

Πριν ξεκινήσει το φιλικό, ο Χαλκιάς μαζί με τον Κρέσιτς, έκαναν κανονικά προπόνηση με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Στέφανο Αϊβαλιώτη.

Προπόνηση έκαναν και οι Ετο, Αθανασιάδης, Λίνο, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Ιβιτς, Φωτάκης και Πόποβιτς, υπό τις οδηγίες των Πρέτο, Καρύδα και Καβαλιεράτου.
 
Περίπου 150-200 φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στη Σουρωτή για να παρακολουθήσουν το πρώτο φιλικό της ομάδας.

Στη Σουρωτή βρίσκεται και ο Θοδωρής Ζαγοράκης για να παρακολουθήσει το φιλικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Κωνσταντινίδη και τον Μπόλονι.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο ΠΑΟΚ είναι σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Κωνσταντινίδης είναι δεξιά και ο Σταφυλίδης αριστερά στην άμυνα, ενώ τα δύο στόπερ είναι ο Μαλεζάς με τον Σαβίνι. Αρίας και Τσουκαλάς είναι στον άξονα και μπροστά τους, ρόλο επιτελικού έχει ο Ρομπέρ. Ο Δεμηρτζόγλου είναι δεξια και ο Κουτσιανικούλης αριστερά, ενώ ο Παπάζογλου είναι στην κορυφή της επίθεσης.

30 1-0: Αντεπίθεση από αριστερά, ο Παπάζογλου κινήθηκε στον κενό χώρο την έστρωσε στο πέναλτι στον Δεμηρτζόγλου, αυτός σε κενή εστία 1-0.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 35λεπτο. Ηδη μία δεύτερη ενδεκάδα έχει κάνει ζέσταμα και αναμένεται να μπει στο δεύτερο μέρος.

Η ενδεκάδα του δεύτερου ημιχρόνου αποτελείται από τους: Γλύκο, Ιντζίδη, Κουρδάκη, Πετρίσεβιτς, Σακελλαρίου, Κωστικίδη, Κίτσιου, Αποστολόπουλο, Γεωργίου, Παπαδόπουλο, Μωϋσιάδη.

Στην ανάπαυλα ο Μπόλονι είχε μια συζήτηση με τον Θανάση Παπάζογλου, εξηγώντας του κάποια πράγματα για το πως πρέπει να κινείται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μπόλονι να διατηρεί το 4-2-3-1. Κουρδάκης και Ιντζίδης είναι οι δύο στόπερ, ενώ ο Αποστολόπουλος βρίσκεται δεξιά και ο Σακελλαρίου αριστερά. Ο Κίτσιου μαζί με τον Πετρίσεβιτς είναι στον άξονα, με τον Κωστικίδη δεξιά και τον Γεωργίου αριστερά. Ο Μωϋσιάδης έχει ρόλο επιτελικού χαφ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Παπαδόπουλος.

55 2-0: Ο Παπαδόπουλος βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 2-0.

56 3-0: Σέντρα του Αποστολόπουλου από δεξιά, ο Παπαδόπουλος πετάγεται πρώτος στην πορεία της μπάλας και διπλασιάζει τα τέρματά του.

58 4-0: Ο Γεωργίου πέρασε τον αντίπαλο του από αριστερά γύρισε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Κωστικίδης δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

60 5-0: Ο Γεωργίου κερδίζει πέναλτι σε επέλαση του από αριστερά. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος και κάνει το 5-0.

61 6-0: Ωραία προσπάθεια του Πετρίσεβιτς, ο οποίος κάνει το γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο Παπαδόπουλος με πλασέ στην κίνηση, κάνει το χατ-τρικ.

64 7-0: Κόρνερ του Σακελλαρίου, ο Κουρδάκης με «καρφωτή» κεφαλιά, πετυχαίνει το έβδομο γκολ του ΠΑΟΚ.

65 8-0: Σύγχυση μέσα στην περιοχή του Ιπποκράτη, ο Μωϋσιάδης την εκμεταλλεύεται και με κοντινό πλασέ, σκοράρει.

68 9-0: Δεύτερο γκολ για τον Γεωργίου. Ο Μωϋσιάδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι, ο Γεωργίου σκοράρει από κοντά.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

πηγή paok24.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου