Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ..(aka Pourou)...ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

Κατ' αρχάς καλησπερίζω όλο το ασπρόμαυρο αναγνωστικό κοινό. Σαν μια πρώτη γνωριμία να διευκρινίσω ότι από εμένα, ίσως τον πρώτο αναγνώστη αυτού του blog εφόσον ο δημιουργός του είναι φιλαράκι και συνάδελφος (για να μην πω ότι οι μεταξύ μας ΠΑΟΚοσυζητήσεις στο χώρο εργασίας μας μέσω mail πυροδότησαν την ιδέα δημιουργίας αυτού του ιστολογίου ώστε να τα λέμε και εκτός δουλειάς!) θα γεύεστε ΜΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ καθαρά ΟΠΑΔΙΚΗ.

Θα διαβάζετε άρθρα που πολλές φορές δε θα αρέσουν ούτε στους υγιείς φιλάθλους αλλά ούτε και στους άρρωστους hooligans.
Μόνο στους αγνούς, καθαρούς και αμετανόητους οπαδούς της ΙΔΕΑΣ που λέγεται ΠΑΟΚ.
Επίσης, θα ενημερώνεστε άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμμεσα για τεκταινόμενα,πληροφορίες και κινήσεις στα ενδότερα του συλλόγου τα οποία δύσκολα θα τα διαβάζετε αλλού, είτε επειδή λίγοι έχουν πρόσβαση στην γνώση τους, είτε επειδή όσοι τα γνωρίζουν τα καλύπτουν/κρύβουν/κουκουλώνουν/κρατάνε για την πάρτη τους/ νομίζοντας ότι κάποιοι τους έχουν εξουσιοδοτήσει να αναλάβουν εργολαβικά το "καλό του ΠΑΟΚ" και να αποφασίζουν αυτοί για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γνωρίζει ο ΛΑΟΣ.
Τέλος, θα κάνουμε και την πλακίτσα μας και την καζούρα μας στους αλλόθρησκους, θα λέμε την γνώμη μας για συστήματα,παίκτες,διοικητικούς, πάντα όμως υπό το οπαδικό πρίσμα.
Ο αδερφός thekorde μπορεί αν θέλει να σας θυμίσει το πρώτο άρθρο που είχα γράψει για το blog,το οποία χρονικά ήταν μετά το φετινό επεισοδιακό παιχνίδι gay-βάζελος στο τηγάνι, όπως και κάποιες παραφράσεις συνθημάτων (μέχρι και τα κάλαντα ξεφτιλίσαμε!). Ελπίζω να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι να μεγαλώσει αυτή η παρέα. Μετά τιμής, Άγγελος (aka pourou)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου