Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ!!!

Πολύς ντόρος γίνετε για το επεισόδιο μεταξύ Σισε κ Καραβουτα,δεν κοιτάμε όμως πρώτα τη συμβαίνει στον δικό μας πάγκο?

Κ φυσικά αναφέρομαι στην έλλειψη προπονητή για ακόμη μια φόρα. 
Κ την αφορμή μου την δίνει πάλι ο μεγάλος Χαβινιο, είναι δυνατόν να βγάζεις τον μοναδικό φορ που ξέρει να βάζει την μπάλα στο πλεχτό κ να βάζεις τον ανύπαρκτο Μουσλι που το μόνο που ξέρει είναι να ανοίγει μπουκάλια στα μπουζούκια? 
Είναι δυνατόν να βλέπεις τον Ιβιτς ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό που θέλουν να δώσουν οι 6 αμυντικοί της ομάδας καθώς κ τα μπακ κ τα αμυντικά χαφ τρέχουν κ πρεσάρουν τον Βαζελο?
Ο Ιβιτς όσες φορές προσπάθησε να ακολουθήσει αποδείχτηκε αδύνατον με αποτέλεσμα να μένει πίσω κ τον δικό του ρολό να αναλαμβάνουν πότε ο Κλαους πότε ο Βιερινια κ πότε τα δυο αμυντικά χαφ .
Ακόμη κ ο Βιτολο που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν έχει την σέντρα κ την πάσα παρόλα αυτά τον είδαμε για πρώτη φόρα να αναλαμβάνει τόσες πρωτοβουλίες. 
Συμπέρασμα, παίζαμε με 10 κ όχι 11 παίχτες με τον φορ τον ένα από τα δύο χαφ κ τους 2 αμυντικούς μέσους να έχουν κ τον ρόλο του επιτελικού μέσου. 
Κ όμως ο Χαβινιο η δεν βλέπει η δεν έχει την τόλμη να πει στον Ιβιτς σε ευχαριστούμε για τα όσα πρόσφορες, αλλά πλέον δεν μπορείς δεν έχεις τις δυνάμεις να συνεχίσεις.
Να πει κ στον κύριο Μουσλι ότι δεν θα γίνουμε εμείς το εισιτήριο του για 1 νέο συμβόλαιο κάτι που εγώ το θεωρώ αδύνατον, να βρει ομάδα μετά το χθεσινό παιχνίδι. 
Ποιος θα πάρει 1 φορ που δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα σε άδεια εστία όχι μια αλλά δυο φορές? Καμία εκτός αν έχει προπονητή τον μεγάλο Χαβινιο.
Επιτέλους δώσε το δικαίωμα στα νέα παιδιά να δώσουν το είναι τους για την φανέλα που αγαπούν. Δώσε το δικαίωμα στα Παλικάρια όπως θα έλεγε ένας άλλος Έλληνας προπονητής που δεν θέλουν να ακούν το όνομα του οι περιβόητοι δημοσιογράφοι μας. ο νοών νοητο........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου