Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ....

Έχουν περάσει 2 μέρες που τελείωσε το ματς με τα χανούμια, πλησιάζει το ματς με το βάζελο...και στα αθηναϊκά ραδιόφωνα εξακολουθούν να ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, το πόσο ευνοημένος ήταν από πλευράς διαιτησίας(!!!!!!).
Βγαίνουν διάφοροι αλλόθρησκοι και ωρύονται γιατί το πουλέν της διαιτησίας (Σπυρόπουλος) δε διέκοψε το ματς με όλα αυτά τα αίσχη που έγιναν(!!!!) 
Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή, όσον αφορά στο Σπυρόπουλο...ένας κάκιστος Σπυρόπουλος από όποια πλευρά και να το δεις!! 
Ο άνθρωπος φοβόταν...δεν ήξερε που του παν τα τέσσερα...αλλά δε θέλω να ασχοληθώ μαζί του..αρκετά με την γκρίνια..δε θέλω να είμαι μια από "αυτούς". 
Ο "κύριος" Μπέος...πλάκα με κάνεις(που λένε και στην πατρίδα μου), έχεις το θράσος και μιλάς; εσύ είσαι η ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν κάτσω και απλώς αναφέρω ό,τι έχεις κάνει δε μου φτάνουν ούτε 2 μέρες γράψιμο, άντε εξαφανίσου ρε!!! 
Το μόνο που θέλω να σου πω είναι ότι όταν θα μιλάς για φιλοξενία να θυμάσαι τι έχεις προκαλέσει εσύ και τα βολο-γαυράκια σου στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο τσαρδί σού...και επειδή μπορεί να χαρακτηριστώ υπέρμαχος της βιας, θέλω να πω πως διαφωνώ με οτιδήποτε μπορεί να πλήξει την ομάδα μου και ο χουλιγκανισμος είναι ένα από αυτά, αλλά δεν είμαστε και μ*******ες, δε θα τις τρώμε και θα λέμε και ευχαριστώ!!!
Για να ολοκληρώνω σιγά σιγά, έχω να υποβάλλω ένα ερώτημα στον "κ."Αδαμίδη, δεν ντρέπεστε να λέγεστε κυπελλούχοι 2010-11; 
Και αντ' αυτού να μας κατηγορείται ως παράρτημα του Μαριδάκη γιατί λέει δε διακόπηκε ο αγώνας...και πάλι αναρωτιέμαι...πλάκα με κάνεις;;;Τα αίσχη που έγιναν στον τελικό τα ξέχασες; Το ότι δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας ποτέ δεν το πρόσεξες; Αλλά όχι φυσικά...την καμπούρα μας ποτέ δεν την κοιτάμε. Κύριοι "άρθρο 44", κύριοι σκουλήκια του Νότου μη διαμαρτύρεστε για το πως σας αντιμετωπίζουμε, έχετε δώσει πολλές αφορμές. Γκρινιάζετε στις ανεξάρτητες φυλλάδες σας πως εμείς προσβάλαμε το σύμβολό σας, ενώ 2 μέρες πριν σχολιάζατε το Δικέφαλο ως χάρτινο, ως ψεύτικο, ως...ως...ως....Τελικά...είστε η ντροπή της προσφυγιάς!! Έχετε καταντήσει η προσωποποίηση της γκρίνιας...φτάνει πια!!
Και επειδή ήδη έχω μακρηγορήσει,θέλω να κλείσω με ένα σχόλιο για αυτόν τον αλήτη, τον δήθεν Τσε, τον δήθεν ράμπο τον γηπέδων...ναι ρε..απελάστε τον!! 
Δεν επιτρέπεται σε ένα τόσο καθαρό πρωτάθλημα να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες. Αυτός είναι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πιέστε να τον διώξει ο Ζαγόρ...για να τον πάρετε εσείς. Τούμπες θα κάνατε για να τον έχετε στην ομάδα σας. 
Το ξέρετε ότι είναι σκυλί, ότι παίζει για τη φανέλα του. Πριν τολμήσετε να πιάσετε στο στόμα σας τον Γκαρσία,δείτε τα δικά σας αίσχη...δε θα αναφερθώ σε παλιότερα επεισόδια...απλώς σε κάτι σπασμένες πόρτες στην Τούμπα από αυτό το καλό παιδί, τον Μάκο!!!!!!! 
Όλοι το ξέρουμε πως μια από τις οδηγίες σας είναι να προκαλείται τον Ουρουγουανό για να αποβληθεί, ειδικά αν σας εκδικείται με γκολ όπως μόνο αυτός ξέρει να βάζει. 
Είναι αστείο να ακούς δημοσιοκάφρους εδώ στην Αθήνα να κράζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ επειδή φώναζαν "τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία", μας χαρακτήρισαν ανεγκέφαλους, απολίτιστους, άξιοι της μοίρας μας (ποτέ πρωτάθλημα), να σας θυμίσω κύριοι ότι αυτός ο άνθρωπος τον έχει πονέσει τον ΠΑΟΚ και τα λάθη του τα στηρίζουμε, ακόμα κ αν μας πονάνε. 
Όσον αφορά το "απολίτιστοι" μπορώ να αναφέρω χιλιάδες περιπτώσεις πολιτισμού των ομάδων του πρώην ΠΟΚ αλλά θα αρκεστώ να αναφέρω μόνο την περίπτωση της θεατρικής παράστασης που είχε μέσα τη λέξη ΠΑΟΚ, που ως γνωστόν είναι φόβος, όχι γιατί έχει τίτλους, όχι γιατί έχει κονέ, όχι γιατί με το έτσι θέλω παίρνει πρωταθλήματα, αλλά γιατί ο λαός του μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, γιατί ο ΠΑΟΚ κύριοι είναι ιδέα, είναι αξία, είναι πιστεύω.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Με τίμη Χρύσα
Υ.Γ.: ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου