Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ?

Επεισόδια έγιναν και πάλι χθες τόσο πριν την έναρξη αλλά και κατά την διάρκεια του τελικού κυπέλλου Ελλάδος και όλοι μας αναρωτιόμαστε αν σε όλα αυτά συμμετείχαν οπαδοί του ΠΑΟΚ τι αναθέματα θα ακούγαμε σήμερα από τους αναμορφωτές του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

Συγκεκριμένα, οπαδοί της ΑΕΚ, που είχαν μαζευτεί στο γνωστό “δωματιάκι”, προτού “ανηφορίσουν” για το ΟΑΚΑ, συναντήθηκαν με χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και δεν άργησαν να έρθουν σε κατάσταση συμπλοκής. 

Τα ΜΑΤ ήταν εκεί και κατεύνασαν τα “αίματα” αλλά οι οδομαχίες συνεχίστηκαν μεταξύ των “κιτρινόμαυρων” οπαδών και της αστυνομίας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αργότερα, κι ενώ η πορεία των "κιτρινόμαυρων" οπαδών περνούσε από του Ζωγράφου, χούλιγκαν βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έβαλαν φωτιά σε ένα περιπολικό και κυνήγησαν οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στον σύνδεσμο της περιοχής. 

Οι τελευταίοι, μάλιστα, χρειάστηκε να ανέβουν μέχρι και στην ταράτσα για να σωθούν, ενώ υπάρχουν φήμες για έναν τραυματία. Την ίδια στιγμή και οπαδοί του Ατρόμητου επιτέθηκαν σε μηχανάκια και αυτοκίνηταν που έφεραν διακριτικά της ΑΕΚ στην Αττική Οδό.

Ακόμα και στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, πάντως, δεν έλειψαν οι μικροσυμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς και την αστυνομία με αποτέλεσμα να πέσουν κάποια χημικά από τα ΜΑΤ που βάρυναν την ατμόσφαιρα.

Όλα ξεκίνησαν από το πρώτο γκολ της ΑΕΚ από πεντακάθαρη θέση οφ σάιτ...

Η κατάσταση, ξέφυγε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όταν οι οπαδοί της Ένωσης μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν εκεί που φιλοξενούνταν οι οικογένειες των παικτών του Ατρομήτου.

Οι παίκτες του Ατρομήτου προσπάθησαν να προστατέψουν τους ανθρώπους τους και δέχτηκαν επίθεση από τους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι τους χτυπούσαν!!!

Η αστυνομία άργησε να παρέμβει κατά την προσφιλή της συνήθεια, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ατρόμητου να είναι εκτεθειμένοι και να αναγκάζονται να παίζουν ξύλο με οπαδούς.

Ο Τάσος Κάκος εκτός από το γκολ οφ σάιτ, σφύριξε τη λήξη του αγώνα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ενώ είχε δώσει … εννέα λεπτά!!!

Μετά από όλα τα παραπάνω, αντέδρασαν και οι οπαδοί του Ατρομήτου που άρχισαν να προκαλούν καταστροφές, μέσα στο γήπεδο υπήρξε ρίψη χημικών, ενώ διαπιστώθηκε πως εν τέλει πως ο Κάκος ουδέποτε σφύριξε τη λήξη του αγώνα....

Και όλα αυτά σε ένα τελικό τον οποίο κέρδισε η ΑΕΚ, σε ένα τελικό Αθηναίων όπου δήθεν θα ήταν γιορτή...Πού και να γινόταν η εκπλήξη και να το σήκωνε ο Ατρόμητος...

Θα αντιδράσει κανείς επιτέλους για όλα αυτά τα αίσχη? Επιτέλους σταματήστε να προστατεύετε την ΑΕΚ, η οποία δεν πρέπει να παίξει κανένα παιχνίδι με κόσμο στη διαδικασία των πλέι οφ.

Αλήθεια πια θα είναι η στάση της ΕΠΟ? Θα επιδείξει ανάλογη ευαισθησία και πρεμούρα όπως στην περίπτωση του ΠΑΟΚ? Θα πρέπει να καλέσει άμεσα την ΑΕΚ σε απολογία και να την τιμωρήσει πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

Οποιαδήποτε κωλυσιεργία της ΕΠΟ την κατατάσσει συνένοχη και αλλοιώνει την διαδικασία των πλέι οφ. Εννοείται πως και η Λίγκα είναι υποχρεωμένη να πάρει θέση σε αυτή τη παρωδία.

Εδώ σας θέλουμε κύριοι στην ΕΠΟ να αποδείξετε αν τελικά είστε αδέκαστοι η απλά έχετε πρόβλημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος απαιτεί ισονομία και δικαιοσύνη...Διαφορετικά μπορεί να θεωρηθεί τε ηθικοί αυτουργοί σε ανάλογα φαινόμενα βίας στο μέλλον...

Θέλετε να καταπολεμήσετε την βία?Απόδειξη...Διαφορετικά θα είστε ίδιοι σαν τους χούλιγκαν που δήθεν πολεμάτε...

Πρόεδρε του ΠΑΟΚ στείλε αύριο κιόλας τον δικηγόρο της ΠΑΕ στον αθλητικό δικαστή ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων επικαλούμενος έννομο συμφέρων της ΠΑΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου