Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΟΚ...ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ..ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ!!!

Σαν σίφουνας πέρασε ο ΠΑΟΚ  από τη Βέροια, μετατρέποντας το ντέρμπι με τον Φίλιππο σε περίπατο νικώντας με 21-35 τερματίζοντας έτσι πρώτος στην κανονική περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει και τους τρεις αγώνες των πλέι οφ στην έδρα του.


Ο ΠΑΟΚ περιμένει πλέον τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής για να μάθει τους αντιπάλους του και τη σειρά των αγώνων στα πλέι οφ. 

Στο Φιλίππειο γυμναστήριο ο Δικέφαλος είχε τη συμπαράσταση περίπου τριακοσίων οπαδών του και φρόντισε να τους ανταμείψει με μία μεγάλη εμφάνιση. Εξ αρχής πήρε το προβάδισμα με όπλο την άμυνα και τις εξαιρετικές επιλογές του στην επίθεση. Στο ημίχρονο προηγήθηκε με 8-19 και στο δεύτερο μέρος δεν έχασε ούτε στιγμή το ρυθμό του και έφτασε στο τελικό 21-35 έχοντας πρώτο σκόρερ τον Ηλία Σεβαστίδη.
 
Φίλιππος: Λοϊζος, Κωστακίδης, Τζούφρας 6, Μπαντής, Κουρουμπίδης, Ρεμπελάκος 2, Τάτσης, Δεληγγιάνης, Κορωνάς, Ντομπρόκοβιτς 5, Παπαδόπουλος 4, Γιούπης, Πρωτογέρης, Ευαγγελίδης 4

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Μισυρλής, Γουργούμης, Σαουλίδης 4, Κοκκώνης 1, Μαραγκός 1, Αποστολίδης 2, Πετρίδης 6, Ιωαννίδης 3, Περβανάς 2, Καράγγελος 3, Σεβαστίδης 7, Παλάσκας 5, Μισυρλής 1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου