Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΑΣ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ...ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...

Σήμερα έκανα ένα zapping σε διάφορα ενημερωτικά αθλητικά sites. Ο σκοπός μου ήταν να ενημερωθώ για τις απόψεις δημοσιογράφων που καθημερινά καταγράφουν την ΠΑΟΚτσήδικη «πραγματικότητα».

Αφού ολοκλήρωσα την ανάγνωση, ένα ερώτημα μου γεννήθηκε. Τι με πειράζει περισσότερο τελικά; Να «τρώω» τέσσερα γκολ για πλάκα από την διαλυμένη Α.Ε.Κ. ή να με κοροϊδεύουν αυτοί που τελούν «λειτούργημα»;
 
Διότι δεν είναι δυνατόν τόσο ξεδιάντροπα πλέον να γράφουν την μία μέρα άσπρο και την άλλη μαύρο! Τι πάει να πει: «οι δικαιολογίες τελείωσαν;». Τι πάει να πει: «για όλα φταίει το 4-4-2;».
 
Και σταματώ εδώ γιατί θα καταγράφω ερωτήματα-κολοτούμπες των «αντικειμενικών» ΠΑΟΚτσήδων δημοσιογράφων για τις επόμενες 10 σελίδες!
 
Και αφού τα ερωτήματα είναι της μόδας τελευταία, (βέβαια όταν εμείς ρωτούσαμε μέχρι πριν λίγο καιρό τότε ήμασταν οι «κακοί» και οι «ύποπτοι»), ας κάνω κι εγώ μερικά.
 
Πώς είναι δυνατόν μια ομάδα ρε παλικάρια που γνωρίζετε το τόπι, να κάνει ροτέισον βάζοντας 5-6 παίκτες που ποτέ δεν έπαιξαν μαζί, ταυτόχρονα στην ίδια ενδεκάδα; Κι εσείς που είστε παντογνώστες να μην γράφετε πριν το παιχνίδι τίποτε απολύτως; Σαν άποψη…
 
Πώς είναι δυνατόν να φταίει τώρα το σύστημα 4-4-2 που ξαφνικά σκαρφίστηκε να εφαρμόσει ο Χάβος στο κρίσιμο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ.;
 
Κι εσείς που είστε παντογνώστες να μη γράφετε πριν το παιχνίδι τίποτε απολύτως; Σαν άποψη…
 
Όταν αναφέρεστε στο ότι οι δικαιολογίες τελείωσαν, σε ποιους ακριβώς ποδοσφαιριστές αναφέρεστε; Σε αυτούς που δεν θα ξαναπαίξουν μαζί και πιθανώς και μόνοι τους σε ματς της ομάδας; Ή μήπως και σε αυτούς που δεν έπαιξαν;
 
Αναφέρεστε μήπως και στον προπονητή; Διότι αν αναφέρεστε και σε αυτόν να σας θυμίσω ότι οι δικαιολογίες περί κούρασης δεν ευσταθούν.
 
Εσείς δεν ήσασταν που μας λέγατε ότι πλην ενός ή δύο ποδοσφαιριστών όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν παίξει πάνω από 25 παιχνίδια μέχρι τώρα στην σεζόν; Οπότε προς τι οι αηδίες περί κούρασης;
 
Εσείς δεν τα λέγατε αυτά, που κατά τα άλλα οι αριθμοί δεν σας ενδιαφέρουν, αλλά με την πρώτη ευκαιρία και όταν σας συμφέρει τους επικαλείστε;
 
Το καλό κλίμα στην ομάδα που τόσο θέλετε να προστατέψετε όπως λέτε, δεν χαλάει όταν ωσάν κουτσομπόλες «δίνετε» παίκτες της ομάδας για συγκεκριμένα περιστατικά ως υπαίτιους; Έστω και αν δεν γράφετε τα ονόματά τους αλλά  τους φωτογραφίζετε;
 
Όσο για το θέμα Αρίας, επιφυλάσσομαι. Διότι κάποιοι ξέρετε, έχουν και λόγο. Και τον κρατούν. Απλά οφείλω να πω κάτι για το θέμα.
 
Στον Π.Α.Ο.Κ. οι εγωισμοί δεν πρέπει να μπαίνουν πάνω από τον σύλλογο. Όπως δηλαδή μπήκαν στην περίπτωση του Σακελλαρίου.
 
Ενός παίκτη που εσείς οι ίδιοι μας λέγατε ότι έχει μέλλον στον σύλλογο! Και εδώ και κάνα δίμηνο που ο παραγκωνισμός του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, έχετε μουγκαθεί!
 
Το ότι μπήκε ως αλλαγή και αυτός και ο Αρίας στον εν εξελίξει διασυρμό βέβαια, για εσάς αποτελεί κριτήριο αξιολόγησής τους!
 
Με λαϊκισμούς του στυλ: «Παίκτες υπάρχουν και δεν δοκιμάζονται» ενώ τόσο καιρό είχατε πιει το «αμίλητο» νερό για αυτούς που δεν δοκιμάζονται, δεν πείθετε κανέναν. Όχι βέβαια ότι σας νοιάζει!
 
Απλά, γνωρίζετε ότι δεν σας παίρνει άλλο και ξεκινήσατε να κάνετε αυτό που νομίζετε ότι θα σας ξελασπώσει για ακόμη μία φορά.
 
Μόνο που πλέον σας πήρε χαμπάρι όλος ο ντουνιάς.
Και φυσικά γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι και η δική σας «επαγγελματική» σωτηρία είναι μία: Να πάρει ο Π.Α.Ο.Κ. το κύπελλο.
 
Θα επανέλθω συντόμως..
 
Υ.Γ. Το περίφημο μνημόνιο εσείς στα χέρια σας το είχατε ή το έχετε; Και αν η απάντησή σας είναι ΝΑΙ, για ποιο λόγο δεν το εμφανίσατε;

πηγή baladoros.com(του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου