Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ...

Τραγική ήταν χθες η εμφάνιση του ΠΑΟΚ συνολικά, με μεγάλο μερίδιο ευθύνης να βαραίνει τον προπονητή του δικέφαλου Ιωακείμ Χάβο...
Για 4ο μάτς στα τελευταία 5, η ομάδα του Ιωακείμ μένει άσφαιρη και αναποτελεσματική στην επίθεση...Το θέμα δεν είναι ότι ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να σκοράρει η ότι χάνει...Το θέμα είναι ότι οι επιλογές του προπονητή μας αγγίζουν πλέον τα όρια της εμμονής αλλά και της βλακείας σε κάποιες περιπτώσεις...

Δεν ήθελα να μιλήσω σήμερα για την ανικανότητα του Χάβου να διαχειριστεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ, αναγκάζομαι να το κάνω όμως μια και στις επόμενες τρεις βδομάδες, ο δικέφαλος παίζει ολόκληρη την χρονιά....

Με ένα γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια δεν πας πουθενά...0-0 με κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον ρούλη και μας λένε ότι το μυαλό όλων είναι στο ματς με τον γαύρο για το κύπελλο, 1-0 με τον γαύρο μετά από καλή εμφάνιση, 0-0 με τον βάζελο μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών(κυρίως όταν η ομάδα έπαιζε με πλεονέκτημα), 1-0 ήττα από τον νιόνιο του Sir Takis μετά από άθλια εμφάνιση και με το μυαλό της ομάδας στο ευρωπαϊκό ματς, και χθες ήττα και πάλι με 1-0 έπειτα από τραγική και ανεμική εμφάνιση...

Βαρέθηκα να ακούω δικαιολογίες. Η ομάδα μετά την επιστροφή του ανύπαρκτου φέτος Ίβιτς και την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-1-1 δεν μπορεί να βάλει γκολ ούτε μετά από αίτηση!!!

Προς τι αυτή η επιμονή ρε Χάβο σε συγκεκριμένους παίκτες? Χθες βράδυ είχαμε την αποκαθήλωση του «ΠΑΟΚ του Χάβου», ενός ανύπαρκτου εμπειρικού προπονητή, με μοναδικό βιογραφικό την εκδίωξη του από  τον… Αγροτικό Αστέρα , έναν άνθρωπο που κουβαλάει μαζί του αλαζονεία, κόμπλεξ και ασχετοσύνη, τον πιο επικίνδυνο συνδυασμό, δηλαδή.

Δεν θέλω ο ΠΑΟΚ να νικάει συνέχεια, απαιτώ όμως να βλέπω τα αυτονόητα. Και μην μου πείτε ότι κράζω μετά από ήττα...Διάλεξα να μιλήσω σήμερα μετά από αυτόν τον αγώνα, γιατί μια ήττα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ είναι κάτι απίθανο... Γιατί κράζω?

 Χθες ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς τον Έττο, γιατί πήρε δεξί φουλ μπακ που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Ουέφα!!! Χωρίς την άλλη μεταγραφή του Γενάρη, τον Αρίας, που τον πήρε για αντί-Βιτόλο, αλλά τελικά πρόλαβε κι έπαιξε ο ίδιος ο Βιτόλο (!!) που βέβαια ήταν εξίσου ανέτοιμος με την ομάδα, αλλά δε φταίει ο Ισπανός γι΄ αυτό αλλά ο κύριος Χάβος που κάνε τον προπονητή.

Με τον Τσουκαλά δεξιά, με τον τραυματία Ίβιτς να μένει στο παιχνίδι τόση ώρα και να βγαίνει αλλαγή στο 70΄, με τον τραυματία Χαλκιά να ξεκινάει τον αγώνα και που στο γκολ, έχει όση ευθύνη έχει και ο Τσιρίλο (χάνεις μια αλλαγή μ΄ αυτόν...), με το Μουσλίμοβιτς να είναι εκτός αγώνα και με το Σαλπιγγίδη, πού;! Με το Σαλπιγγίδη φορ, ανάμεσα στους ψηλούς των Ρώσων και  τον ΠΑΟΚ να παίζει με σέντρες!!

Ρε Χάβο θα μας τρελάνεις? Στραβός είσαι και δεν βλέπεις ότι Ίβιτς και Λίνο δεν υπάρχουν πουθενά? Έως πότε θα παίζουν βασικοί? Ο Σακελλαρίου χειρότερα θα έπαιζε? Δεν βλέπεις ότι ο Γκαρσία έχει παραδώσει το πνεύμα του? Τον Αρίας τι των πήρες? Τον Μπαλάφα γιατί τον κράτησες? Τον Μούσλι πότε θα τον βάλεις? Τι πόλεμο κάνεις στον Κρέσιτς? Γιατί επιμένεις στον Χαλκιά? Πώς περιμένεις να παίξεις κόντρα επίθεση έχοντας 4 κουρσούμια στον χώρο του κέντρου?

Η ομάδα χρειάζεται φρεσκάδα, ξεκούραση και αναπτέρωση του ηθικού της.Μπορείς επιτέλους να δια χειριστείς το όποιο ρόστερ έχει ο ΠΑΟΚ η όχι? Γιατί η ομάδες σου πελαγοδρομούν κάθε φορά που βρίσκονται πίσω στο σκόρ? Χθες η ομάδα μετά το γκολ έβαλε την ουρά κάτω απ τα σκέλια. Πού ήταν το πάθος, μια φωνή μα κραυγή για να τους ξυπνήσεις?

Μπορεί να πιστεύετε ότι είμαι άδικος μαζί του και ότι κράζω άδικα....Το ξαναλέω...δεν κράζω...την άποψη μου εκφράζω και τον προβληματισμό μου...Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κάτι για να αλλάξει εικόνα, και δυστυχώς δεν πιστεύω ότι ο Χάβος μπορεί,προπονητικά να το προσφέρει...

Ναι αυτή η ομάδα έχει ψυχή,όμως δυστυχώς φέτος ότι κάνουμε το κάνουμε με την ψυχή μας...Έως πότε όμως?Κάποια στιγμή και τα ψυχικά αποθέματα τελειώνουν...Και αυτή την περίοδο μάλλον μοιάζουμε να έχουμε μείνει από βενζίνη...

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ 1000000% ειδικα με αυτα τα συγκεκριμένα που γραφεις: (Χωρίς την άλλη μεταγραφή του Γενάρη, τον Αρίας, που τον πήρε για αντί-Βιτόλο, αλλά τελικά πρόλαβε κι έπαιξε ο ίδιος ο Βιτόλο (!!) που βέβαια ήταν εξίσου ανέτοιμος με την ομάδα, αλλά δε φταίει ο Ισπανός γι΄ αυτό αλλά ο κύριος Χάβος που κάνε τον προπονητή.

    Με τον Τσουκαλά δεξιά, με τον τραυματία Ίβιτς να μένει στο παιχνίδι τόση ώρα και να βγαίνει αλλαγή στο 70΄, με τον τραυματία Χαλκιά να ξεκινάει τον αγώνα και που στο γκολ, έχει όση ευθύνη έχει και ο Τσιρίλο (χάνεις μια αλλαγή μ΄ αυτόν...), με το Μουσλίμοβιτς να είναι εκτός αγώνα και με το Σαλπιγγίδη, πού;! Με το Σαλπιγγίδη φορ, ανάμεσα στους ψηλούς των Ρώσων και τον ΠΑΟΚ να παίζει με σέντρες!!

    Ρε Χάβο θα μας τρελάνεις? Στραβός είσαι και δεν βλέπεις ότι Ίβιτς και Λίνο δεν υπάρχουν πουθενά? Έως πότε θα παίζουν βασικοί? Ο Σακελλαρίου χειρότερα θα έπαιζε? Δεν βλέπεις ότι ο Γκαρσία έχει παραδώσει το πνεύμα του? Τον Αρίας τι των πήρες? Τον Μπαλάφα γιατί τον κράτησες? Τον Μούσλι πότε θα τον βάλεις? Τι πόλεμο κάνεις στον Κρέσιτς? Γιατί επιμένεις στον Χαλκιά? Πώς περιμένεις να παίξεις κόντρα επίθεση έχοντας 4 κουρσούμια στον χώρο του κέντρου?

    Η ομάδα χρειάζεται φρεσκάδα, ξεκούραση και αναπτέρωση του ηθικού της.Μπορείς επιτέλους να δια χειριστείς το όποιο ρόστερ έχει ο ΠΑΟΚ η όχι? Γιατί η ομάδες σου πελαγοδρομούν κάθε φορά που βρίσκονται πίσω στο σκόρ? Χθες η ομάδα μετά το γκολ έβαλε την ουρά κάτω απ τα σκέλια. Πού ήταν το πάθος, μια φωνή μα κραυγή για να τους ξυπνήσεις?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή