Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ!!!

Προσπαθώ να δω καθαρά τον αγώνα χωρίς συναίσθημα,καθαρά ποδοσφαιρικά,να κρίνω το πως αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα. 
Νοιώθω λες και παίζει μπάλα ο ''μανάβης'' ο τρίγωνος ο μασκοφόρος ο κουλης ο επταλοφίτης κτλ.
Αυτή η ομάδα είναι τόσο ΠΑΟΚ όσο καμιά ομάδα στο παρελθόν. Παλιότερα είχες παοκτσάκια όπως ο Λεοντιάδης Μίτογλου Μπορμπόκης Λαγωνίδης αλλά τέτοια αγάπη από ανθρώπους οι οποίοι είναι από την άλλη μεριά του Ατλαντικού δεν την περίμενε κανείς.
Σήμερα έβλεπες τα μάτια των παιχτών και γυάλιζαν,άψογο παιχνίδι σιγουριά σε ότι έκαναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ένας πανηγυρισμός όχι από τον Σάλπι αλλά από τον Τσιρίλο ο οποίος πήρε την φανέλα του Contreras και του αφιέρωσε το γκολ του συμπαίκτη του. Ήταν ένα από τα πιο συγκινητικά που έχω νοιώσει σαν οπαδός αυτής της ομάδας.
Βλέπεις παίχτες διαφορετικής νοοτροπίας αγαπημένους,μιλάνε για τον ΠΑΟΚ με τόση αγάπη με τόσο θύρα 4 μέσα τους. Ο Garcia ο Musli μιλάνε για τον ΠΑΟΚ και λένε ότι είμαι ΠΑΟΚ και το "γαμώτο"είναι ότι το δείχνουν με πράξεις. 
Βλέπεις ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή όπως ο Garcia πόσο έχει καταλάβει το σάπιο γεμάτο σήψη ελληνικό πρωτάθλημα λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι τίμια ομάδα και δεν θέλει "χάρες". 
Βάζεις γκολ μέσα στην Τουρκία και ο Musli πανηγυρίζει με τρόπο που λες ρε γαμώτο πόσο πολύ μπορεί να έχει μπει στην νοοτροπία του ΠΑΟΚ.
Βλέπεις τόσο έντονους χαρακτήρες να είναι τόσο αγαπημένοι με όσα προβλήματα και αν υπάρχουν,βλέπεις μια ομάδα που σέβεται μέχρι και τον τελευταίο οπαδό. 
Θυμάμαι 4 χρόνια πριν που έψαχνες παίχτες και σε απέρριπταν παίχτες όπως ο Χλωρός λέγοντας τι να πάω να κάνω εκεί,όπως ο Γκέκας που έλεγε ότι δεν με καλύπτει ο ΠΑΟΚ.
Ευχαριστώ αυτή την τόσο ΠΑΟΚ ομάδα που σε κάνει να συγκίνησε και ελπίζω και εύχομαι το μετά να είναι εφάμιλλο του τι ζούμε σήμερα με αυτή την ομάδα και μετά από πολλά χρόνια να ζούμε κάτι παρόμοιο. 
Κάτι τελευταίο ευχαριστώ τον ΘΕΟ είτε τον ΜΩΑΜΕΘ ή όποιον πιστεύει ο καθένας που ο ατίθασος και ευέξαπτος Garcia έγινε αυτός που βλέπουμε και μας κάνει τόσο περήφανους που απλά υπάρχει. Τέλος βλέπεις τους ποδοσφαιριστές του ολυμπιακού γεμάτο θηλυπρέπεια με μια κουτοπονηριά εκμαιεύοντας αποφάσεις του διαιτητή, μια βλαχομαγκιά μια κουτοπονηριά πράγμα που αν είχαν ποδοσφαιριστές μας το μόνο σίγουρο είναι οτι θα βρισκόταν ένας μερακλής να τους χαϊδέψει λίγο. Ευχαριστώ που είμαι ΠΑΟΚ και ας πάρω πρωτάθλημα το 2999. Άλλωστε ΠΑΟΚ είσαι για πολλά πιο βαθιά πράγματα από έναν "μαστραπά".


πηγή indian-bet.com(by transporter dannis)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου