Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ (ΜΕΡΟΣ Β')

Αν υποψιαστώ ότι ο Αρτινός μέσος από την Βραζιλία έκανε μαγικά στον τελευταίο Σέρβο Emo για να παίξει βασικός στο παιχνίδι της Πέμπτης....θα καταρρεύσω!!!

Αν υποψιαστώ, λεω αν, ότι Κρέσιτς και Μπαλάφας έχουν τον ίδιο μάγο βουντού...θα καταρρεύσω!!!

Άκουσα χθες κάπου ότι το πουλέν σας ο Χαλκιάς το παλεύει οριακά για να είναι στην αποστολή με την Ρωσική αρκούδα...λετε να κάνει τέτοια χαλάστρα στον κροάτη?

Αμ το άλλο με τον Μαροκινό «Μάγο» της Λίβερπούλ? Πριν δυο βδομάδες θέλαμε να πάρει το μπούλο και την άλλη βασικό στην φάση των 32?

Αν υποψιαστώ ότι ο Ελ Ζαρίδης είναι τελικά ο μάγος του Μπαλαφίνιο και του Κρέσιτς....θα καταρρεύσω!!!

Πληροφορίες λένε ότι το δεξί χέρι του Τόνι Μοντάνα, έχει υποστεί σόκ από το κρύο που έχει η Θεσ/νίκη, γι αυτό και δεν έχει προσφέρει ακόμη...δηλαδή τον έχει δαγκάσει? Και πού να πάει την άλλη βδομάδα στην Μόσχα αδερφοί μου στην Μόσχα....

Άλλες φήμες μιλούν για φόβο του επίσημου ΠΑΟΚ ότι το Κολομβιανό πρωτοπαλίκαρο κινδυνεύει να βρεθεί ντοπέ από τις αναθυμιάσεις μέσα στο αεροπλάνο το οποίο και τον μετέφερε πριν τρεις βδομάδες στην πόλη μας...

Αν υποψιαστώ ότι στον πρωταθλητή Κολομβίας αρέσει να ρουφά τις γραμμές του γηπέδου και να καπνίζει το χόρτο...θα καταρρεύσω!!!

Αλλά και αυτό να μην είναι...αν διανοηθώ ότι ο Βραζιλιάνος από την Άρτα και ο δανεικός της Β Εθνικής Κύπρου είναι καλύτεροι από τον απόγονο του Αδόλφο Βαλέντσια και ότι ψωνίσαμε και πάλι πανωφόρι σε τιμή ευκαιρίας...θα πεθάνω!!!

Με τον εραστή της θλάσης τι γίνεται ρε αδέρφια? Δεν λεω, καλά έκανε το υπερατλαντικό ταξιδάκι του και ξεκουράστηκε, αλλά μπαλίτσα πότε θα τον δούμε να παίζει φέτος?

Ένα γκολ έχει βάλει σοβαρό φέτος ο Ιρλανδός Μπεκρής από την Βοσνία και νομίζει ότι ξεχρέωσε τα 650 τον χρόνο?

Για δες που υπάρχουν και Έλληνες Δημόσιοι Υπάλληλοι στην Βοσνία....Αυτό θα πει παγκοσμιοποίηση....

Όταν θα τελειώνει το συμβόλαιο του να δω που θα βρει αλλού κορόιδα να τον πληρώνουν για να κάθεται.. Εκτός και αν ανανεώσει με καμιά 200 τον χρόνο...και πολλά είναι...

Διαβάσατε δηλώσεις του ρώσου προπονητή? Βασικό στην 11άδα της αρκούδας τον θέλει...

Αν υποψιαστώ ότι και αυτουνού  του τρέχουν τα σάλια για τον πορτογάλο δαίμονα του δικεφάλου...θα καταρρεύσω!!!

Μάθατε πώς μας αποκάλεσαν τα ροκοφόρ του κάμπου? Γαύρους του Βορρά!!! Ακόμη τους τσούζει η τσαπιά του Santa-Κλαους στην πίτσα που τους κεράσαμε στα εγκαίνια του Τυρί Σπορτς Μαντρί-να...

Αν υποψιαστώ ότι ο πρόεδρος των τυροπαραγωγών, τους πούλησε διαρκείας, διάρκειας 3 ετών με δόλωμα το νεόκτιστο εργοστάσιο τους....θα του δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια!!! 

Σήμερα εκδικάζετε η γελοία έφεση για την τιμωρία του κακού παιδιού των Ελληνικών πάγκων, Ιωακείμ....

Αν υποψιαστώ, ότι ο επόμενος στόχος της ΕΠΟ, θα είναι ο φροντιστής του ΠΑΟΚ Γιασέρ για τα όσα έγιναν πέρσι με τον γαύρο στα κλαιει off....θα πεθάνω....

Συνέχισε το αήττητο της έδρας των άτιτλων συμπολιτών μας....43 χρόνια αήττητοι στην Ευρώπη...43 χρόνια άτιτλοι στην Ελλάδα.... Μήπως κύριε Κόντη Δράκουλα, για να πάρετε κανά τίτλο, να χάσετε κανά παιχνίδι μέσα στο απόρθητο φρούριο σας?

Αν υποψιαστώ ότι για να κάνει η Σίτι αυτήν την ομάδα που είδα χθες στην σκουληκοφωλιά, ξόδεψε 165 εκατομμύρια...θα σκάσω απ τα γέλια... και ύστερα μιλάμε εμείς αν σε ένα ματς δεν παίξουμε καλά....Χίλιες φορές ΠΑΟΚ!!!

Πιθανό τέλος από την ομάδα των εβραίων, θα αποτελέσει ο πιο άσχημος και χοντρός Ισπανός ποδοσφαιριστής...

Πρόεδρα το νού σου...μην αφήσεις να πάει χαμένο τέτοιο κελεπούρι...Αν δε, υποψιαστώ, ότι θα του βάλουν ρήτρα για να μην πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα...τότε θα ξαναρχίσω στα 32 μου να παίζω και πάλι μπάλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου