Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΑΕΚ,ΠΛΗΡΗΣ Ο ΠΑΟΚ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ...

Αντίθετα με την ΑΕΚ που προφυλάσσει παίκτες σήμερα, για τον αγώνα του κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο παιχνίδι με την Καβάλα χωρίς να προφυλάσσει κανέναν αθλητή, δίνοντας ίση σημασία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δεν απομένει παρά να δούμε αν αυτή η επιλογή το Χάβου είναι η ενδεικνυόμενη. .. 

Χωρίς Λυμπερόπουλο και Δέλλα,που αποκλείστηκαν από το Χιμένεθ για να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη, ταξίδεψε η ΑΕΚ στο Ηράκλειο για το σημερινό ματς με τον Εργοτέλη. 

Οι οπαδοί της ΑΕΚ επιφύλαξαν «θορυβώδη» υποδοχή με άγρια ξεφωνητά στους παίκτες, ενώ αντίθετα, έδωσαν μια… ανθοδέσμη στο Χιμένεθ.

Τα δυο γεγονότα είναι χαρακτηριστικά του πόσο σημαντική θεωρούν φέτος στην ΑΕΚ την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, γι΄ αυτό και ρίχνουν εκεί, το βάρος. 

Άλλωστε, οι οπαδοί της Ένωσης, έχουν «παραγγείλει» στους παίκτες τις τους περιμένει έτσι και δεν κατακτήσουν το τρόπαιο… 

Στον αντίποδα, μετά την απεργία της Παρασκευής, Ο ΠΑΟΚ  δεν αναμένεται να έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτό της Μόσχας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρέσιτς, ενώ το «καρέ» της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Ετό, Κοντρέρας, Μαλεζά και Σνάουτσνερ.Στα χαφ θα είναι ο Τσουκαλάς με τον Γκαρσία και στις πτέρυγες οι Ελ Ζαρ και Βιειρίνια, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Μουσλίμοβιτς και Σαλπιγγίδης. 

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιος από τους δύο προπονητές έχει δίκαιο, ενώ όσες συζητήσεις έχουν γίνει κατά καιρους σχετικά με την κούραση βασικών παικτών του Δικεφάλου και το ενδεχόμενο να γίνει επιτέλους "ροτέισον", μάλλον αφήνουν τον προπονητή μας παγερά αδιάφορο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου