Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟΥΜΠΑ...Η "ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ" ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΑΟΚ...


Δυστυχώς χθες ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επικρατήσει στο ντέρμπι με τον Βάζελο,γνωρίζοντας έτσι την τρίτη φετινή του ήττα εντός έδρας,στη χειρότερη σεζόν από το 2007-08!!!

Ανέκαθεν η Τούμπα αποτελούσε φόβητρο για όλες τις ομάδες του Ελληνικού και όχι μόνο πρωταθλήματος.Η καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι 28000 και  πλέον οπαδοί του Δικεφάλου, σε συνδυασμό με το πάθος, τη δύναμη και την τρέλα τους, καθιστούσαν την έδρα του ΠΑΟΚ απροσπέλαστο φρούριο το οποίο πολύ δύσκολα κάποια ομάδα θα μπορούσε να υπερνικήσει.
Προς μεγάλη μας θλίψη τον ΠΑΟΚ φέτος τον πληγώνει η ίδια του η έδρα μια και μέχρι στιγμής έχει χάσει 11 ολόκληρους βαθμούς,σε παιχνίδια που παραδοσιακά, εύκολα η δύσκολα κατάφερνε να πάρει αυτό που ήθελε.
11 βαθμοί συνολικά μέσα στο σπίτι μας!!!Διαφορά όση είναι περίπου και η βαθμολογική απόσταση που μας χωρίζει από τον Βάζελο!!!
Η φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα μας δείχνει με απλά μαθηματικά  πως είναι η δεύτερη στην οποία οι «Ασπρόμαυροι» χάνουν τους περισσότερους βαθμούς έπειτα από αυτήν της σεζόν 2007-08.
Πιο συγκεκριμένα:
2010-2011...Τρεις ήττες, μία ισοπαλία....11 χαμένοι βαθμοί...
2009-2010...Δύο ήττες...6 χαμένοι βαθμοί...
2008-2009...Καμία ήττα, τέσσερις ισοπαλίες...4 χαμένοι βαθμοί...
2007-2008...Τέσσερις ήττες, δύο ισοπαλίες...14 χαμένοι βαθμοί...
Τι φταίει και η έδρα μας έπαψε να είναι το άβατο μας? Φταίει η ομάδα?Φταίμε εμείς οι οπαδοί? Μήπως έχουμε μαλακώσει?Η πλέον το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει αλλάξει τόσο που δεν υπάρχουν πλέον παραδοσιακά δυνατές έδρες?Πού ειναι εκείνο το καμίνι που μεταμόρφωνε παίκτες σαν τον Ζαφειρίου, τον Βελλή και τον Ζουμπούλη λιώνοντας τους αντιπάλους τους από τα αποδυτήρια?
Δεν λέω να είμαστε αήττητοι 30 αγώνες, αλλά δεν ανέχομαι να χάνω μέσα στο σπίτι μου βαθμούς από ομάδες σαν τον Βόλο, τον Ατρόμητο, τον Ρούλη και τον ανύπαρκτο χθες βάζελο...
Αν δεν μπορούμε να έχουμε ομάδα που θα χτυπάει τίτλο κόντρα σε θεούς και δαίμονες, τότε ας ξανακάνουμε την Τούμπα μας απόρθητο φρούριο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου