Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΒΙΤΟΛΟ!!!

Τις υπηρεσίες του Β.Βιτόλο–τουλάχιστον- για τον επόμενο μήνα θα στερηθεί ο Μ.Χάβος.Αρχικά, επρόκειτο να προσπαθήσει να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, κάτι που όπως φάνηκε δεν ήταν εφικτό. Στη συνέχεια, δόθηκε η εντύπωση, ότι ο στόχος είναι να παίξει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Μάλλον, ούτε αυτό είναι εφικτό.

Ακριβής πρόβλεψη για το πότε θα ξαναπαίξει δεν μπορεί να γίνει, η πραγματικότητα είναι ότι αυτή την περίοδο, ο Ισπανός μέσος, είναι πολύ ταλαιπωρημένος σωματικά και ψυχολογικά. 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αρθροσκόπησης στην οποία υποβλήθηκε, είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβει τον επαναληπτικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για τους «32» του Europa League, ενώ σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζεται για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ όσον αφορά τον Φλεβάρη.
Ο Βιτόλο θα αρχίσει σιγά σιγά να κάνει τροχάδην, ίσως το ξεκινήσει από σήμερα, με την ελπίδα να καλύψει γρήγορα το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει στη δράση, που έχει λείψει πολύ και από τον ίδιο. Το να είναι έτοιμος έστω και για τη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ, μοιάζει αυτές τις μέρες περισσότερο με... θαύμα.
Μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε για το ερασιτεχνικό ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.Είναι τουλάχιστον τραγικό να λένε ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν τον ακριβή χρόνο επιστροφής του παίκτη. Μήπως να ρωτήσουμε κανέναν ειδικό?Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να πληρώνει τα λάθη και τις παραλείψεις των γιατρών του...


1 σχόλιο: