Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ!!!!

Ξεκινώντας την αναφορά του ο Μιχαηλίδης είπε πως "νομίζω πως όλοι μας είδαμε ένα ματς με πάθος με ένταση όπως είναι συνήθως τα ματς αυτά. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Εμείς είχαμε την αμυντική λειτουργία που έπρεπε ενώ κάναμε και προϋποθέσεις για να βγάλουμε αντεπιθέσεις για γκολ.

Δυστυχώς στην εκνποή του πρώτου ημιχρόνου δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένο, όπου προφανώς θα μπορούσαμε να είχαμε λειτουργήσει διαφορετικά αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο Β' ημίχρονο ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος από το 60' έως το 75'.

Εμάς στόχος μας ήταν ένα πράγμα, να βάλουμε ένα γκολ, κάτι το οποίο και καταφέραμε. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ έκαναν ότι μπορούσαν. Και αυτά που ξεκίνησαν τον αγώνα και αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή για να διατηρηθεί αυτό το σκορ και εν τέλει τα καταφέραμε. Τώρα λόγω του επαναληπτικού αγώνα όλα είναι ανοιχτά και για εμάς και για τον Ολυμπιακό.

Για την αποβολή του Χάβου είπε: "Πως θα αιτιολογήσει ο διαιτητής την αποβολή του τεχνικού μας; Ο προπονητής μας δεν είπε κάτι. Απλά διαμαρτυρήθηκε. Δεν κατάλαβα γιατί τον απέβαλλε ο τέταρτος. Δεν ξέρω. Ρωτήστε τον τέταρτο.

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί ισχυρίστηκε: "Η λέξη φαβορί δεν νομίζω ότι αρμόζει. Η πρόκριση είναι ανοιχτή και για τους δύο. Είναι πλεονέκτημα για εμάς που παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Δεν τελείωσε όμως τίποτα για την πρόκριση για κανέναν".

Για το τι ζητήθηκε από τους παίκτες στην ανάπαυλα επισήμανε: "Στο ημίχρονο αυτό που ζητήθηκε επειδή είχε προηγηθεί ένταση ήταν να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και την ψυχραιμία μας. Αυτό ήταν βασικό για εμάς και αυτό έκαναν τα παιδιά.

Για τις αντιδράσεις των παικτών του ΠΑΟΚ απέναντι στον διαιτητή: "Γιατί το βλέπετε από την μία πλευρά και όχι από την άλλη; Αυτά συμβαίνουν συχνά στο ποδόσφαιρο. Δείτε την φάση του Σαλπιγγίδη. Υπάρχουν αυτά στην μπάλα. Πάντα υπάρχει ένταση. Εγώ αντίστοιχα είδα και παίκτες του Ολυμπιακού να πηγαίνουν πάνω στον διαιτητή".

Για την κούραση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ: "Κοιτάξτε. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει έως τώρα πάνω από 30 ματς. Το σύνολο των αγώνων αυτών το έδωσαν συγκεκριμένοι παίκτες. Συγκριτικά με τον Ολυμπιακό οι δικοί μας παίκτες έχουν μεγαλύτερη επιβάρυνση. Είναι φυσιολογική η κόπωση. Σε άλλους βγαίνει πιο πολύ και σε άλλους λιγότερο. Έχουμε μετά και άλλο ματς. Δεν μας μένουν ούτςε 2 μέρες. Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να είναι οι παίκτες μας όσο πιο καλά γίνεται.

Για το αν υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: "Δεν νομίζω ότι υπήρξε ένταση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου