Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!!!

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εσάς θα συμφωνήσετε μαζί μου για το ότι οι γαύροι, οι βάζελοι, τα χανούμια και τα σκουλήκια είναι οι 4 απείρως ευνοημένες ομάδες από την γέννηση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.Για παράδειγμα στον Άρη έδωσαν δύο (2) τουρνουά που τα βάφτισαν πρωταθλήματα οι δοσίλογοι οπαδοί του εκείνα τα χρόνια, όταν καταρχήν οι Έλληνες πολεμούσαν στα βουνά της Πίνδου τους ΙταλοΓερμανούς και μετά όταν οι μισοί Έλληνες πολεμούσαν τους άλλους μισούς! Για το πρώτο τουρνουά δεν θα μιλήσω καν διότι όπως οι ιστορικοί λένε το κέρδισε με 3 ισοπαλίες! 

Με τρελαίνει η αδικία, με τρελαίνει η κοροϊδία. Μα πιο πολύ με τρελαίνει η συγκάλυψη. Εδώ και 2 ώρες τα Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε. σχολιάζοντας την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, βγάζουν λάδι τον δικαστή και όλο το σκεπτικό που οδήγησε στην απόρριψη της έφεσης που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ.

Για να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, αρκούν μερικές αράδες.
Στην Ελλάδα που ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Βατοπεδίου είναι ΕΞΩ. Στην Ελλάδα που όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Siemens είναι ΕΞΩ.

Στην Ελλάδα που τους μεγαλοεπιχειρηματίες φοροφυγάδες τους δίνουν δάνεια που θα πληρώσουν στο αγελαδοκούρεμα ενώ τα φτωχαδάκια τα συλλαμβάνουν για χρέος 2 ευρώ.

Στην Ελλάδα που όποιος θέλει μπαίνει σε ένα πανεπιστήμιο, τρώει, πίνει, το ρημάζει και μετά φεύγει. Στην Ελλάδα που ρουφιανεύει τον εαυτό της.  Στην Ελλάδα που η κοινωνική ανισότητα χτυπάει κόκκινα εδώ και δεκαετίες.

Στην Ελλάδα που πιάνουν αστυνομικούς διευθυντές για λαθρεμπόριο τσιγάρων. Στην Ελλάδα της παρακμής και της υποταγής. Σε αυτήν την Ελλάδα, δεν γουστάρουν κανέναν να σηκώνει κεφάλι.

Δεν γουστάρουν κανέναν να σηκώνει τις μπάρες και να μην πληρώνει διόδια. Δεν γουστάρουν κανέναν να προκαλεί με τις πράξεις του και να ξεσηκώνει τους υπόλοιπους πολίτες και να τους οδηγεί στην αντίδραση.

Δεν γουστάρουν κανέναν ανυπότακτο. Γουστάρουν τα υπνωτισμένα και γονατισμένα ανθρωπάκια. Γουστάρουν τους ρουφιάνους και τους μίζερους.

Γουστάρουν τα προβατάκια.

Γουστάρουν τα ρομποτάκια.

Θέλουν να μας κάνουν μέρος του συστήματος. Θέλουν να μας κάνουν να σκεφτόμαστε όπως αυτοί. Έχεις φράγκαq Τότε όλα λύνονται.

Τι θες ρε κακόμοιρε που δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις;
Να τα βάλεις με τον Μαρινάκη που θέλει ο άνθρωπος να προστατέψει την επένδυσή του;

«Ντύνουν» τις πράξεις τους με επιχειρήματα γελοία και προσπαθούν να τα περάσουν ως την νέα τάξη πραγμάτων αλλά και ως την λογική συνέπεια των καιρών μας.

«Έτσι γίνεται σήμερα».

Για αυτό ΔΕΝ σε γουστάρουν ρε ΠΑΟΚτσή. Δεν σε γούσταραν ποτέ και ούτε θα σου δώσουν ποτέ τίποτα. Μόνο δακρυγόνα, γκλομπιές, και φυλακή.

πηγή baladoros.com(του Δ.Τριανταφυλλίδη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου